≫ 

Rumunski vladika otpušten zbog gej snimka koji je šokirao naciju

Na zamućenom video snimku, koji je pregledan više od 180.000 puta, vide se dve muške figure kako se ljube i oralno se zadovoljavaju

  • 21

Rumunski pravoslavni biskup Kornelije Barladeanu, otpušten je nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi da je imao seksualni odnos sa muškarcem.

Oprosti nam naše grehe: Sveštenika nokautirali kad je izgovorio ove reči, u sledećem trenutku odora mu je bila krvava (VIDEO)

Biskup uslikan u "hvatanju" sa plavušom (VIDEO)

Biskup je imao uticajan glas u ultra onzervativnoj crkvi koja se snažno suprotstavljala pravima LGBT populacije, i lobirala protiv ukidanja zakona iz 2001. godine koja je inkriminirala homoseksualnost. Međutim, njegova reputacija je prestala kada su na internetu procurili snimci koji dokazuju da je on gej.

Na zamućenom video snimku, koji je pregledan više od 180.000 puta, vide se dve muške figure kako se ljube i oralno se zadovoljavaju.  

Uprkos tvrdnjama da je nevin, on je smenjen, a crkva je saopštila da je donela takvu odluku zarad mira i dobra Crkve. Sveti Sinod je sazvao hitnu sednicu kako bi razgovarali o ovom skandalu. Barladeanu će ostati u crkvi kao monah.

To je drugi takav skandal u Crkvi za samo nekoliko nedelja, nakon što je sveštenik, takođe, proteran zbog seksualnog skandala.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / pinknews.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siki

    21. avgust 2017 | 21:56

    A Pahomije jos upravlja eparhijom

  • Dno civilizacije

    21. avgust 2017 | 21:46

    Ovi nasi Kacavendu nagradili penzijom, iako je snimljen sa klincima, muskim prostitutkama koje je placao od crkvenih para. Ali dobro, zna se da je Kacavenda bio agent DB-a pa mu je oprosteno.

  • Biba

    21. avgust 2017 | 21:58

    Pravoslavni sveštenik ne može biti biskup, mada, ovakvo orgijanje je Vatikanski izum o čemu je i papa skoro govorio, pa im i priliči ta titula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA