Kim Džong Un zapretio "nemilosrdnom osvetom i nemilostivom kaznom", ali Amerikanci su odbili da obustave vojne vežbe! (FOTO)

Vojne vežbe su od ključnog značaja za očuvanje borbene spremnosti protiv Pjonganga, poručili su američki komandanti

  • 11

Američki vojni komandanti odbacili su danas pozive da obustave ili smanje intenzitet vojnih vežbi sa Južnom Korejom, posle pretnje Severne Koreje "nemilosrdnom osvetom" zbog vežbi koje smatra probom za invaziju.

TAJNI KIMOV PLAN: Otkriveno da je posetio vojnu jedinicu na samoj granici sa Južnom Korejom!

Foto: Tanjug/AP

Vojne vežbe su od ključnog značaja za očuvanje borbene spremnosti protiv Pjonganga, poručili su američki komandanti, a prenosi agencija AP.

Foto: Tanjug/AP

Komandant američkih snaga u Pacifiku, admiral Hari Haris, rekao je novinarima tokom posete Južnoj Koreji da, iako traganje za diplomatskim rešenjem za severnokorejski nuklearni program predstavlja prioritet, postoji i potreba da se diplomatija podrži "kredibilnom borbenom silom".

Foto: Tanjug/AP

Američki komandanti su odgovorili samo nekoliko sati nakon što je severnokorejska vojska obećala "nemilosrdnu osvetu i nemilostivu kaznu".

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    22. avgust 2017 | 14:41

    U pravuje! Vezbaju kako da napadnu njegovu zemlju. Šta je tu čudno? Ameri to rade već decenijama samo što to normalan narod tek shvati kada su oni tu zemlju već zauzeli i sami priznali da je to bio cilj od početka!!! Nedaj se Kim!!!

  • Marko cg primorje

    22. avgust 2017 | 13:56

    On evo prijeti 5god zekan..ameri ga i ne shvataju ozbiljno smijesan kao crtani

  • maximilijan

    22. avgust 2017 | 14:43

    Kim Dzong Une...samo jako!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA