≫ 

Brutalno ubistvo u Danskoj! Bez glave, posle 12 dana od intervjua, pronađena švedska novinarka (FOTO)

- DNK tela se poklapa sa Kim Val - saopštila je danska policija na Tviteru

  • 2
Foto: Profimedia/AFP

U vodama kod Kopenhagena pronađeno je obezglavljeno žensko telo, saopštila je danska policija, navodeći da je nakon identifikacije utvrđeno da se radi o švedskoj novinarki Kim Val.

JEZIV ZLOČIN: Kristini (22) ODRUBIO GLAVU muškarac kog je upoznala preko interneta!

- DNK tela se poklapa sa Kim Val - saopštila je policija na Tviteru najavljujući uskoro konferenciju za novinare, prenosi Rojters.

Foto: AP/Tanjug

Danska policija je pre nekoliko dana saopštila da je Val, koja se vodila kao nestala od 11. avgusta kada je intervjuisala vlasnika jedne podmornice, preminula u nesreći koja se dogodila na tom plovilu, pre nego što je potonulo.

Foto: Tanjug/AP/Ritzau

Navodno je vlasnik podmornice Peter Madsen je, kako je saopšteno, njeno telo bacio u more, prenosi AFP.

Madsen, koji je optužen za ubistvo iz nehata, rekao je policiji i sudu da je "došlo do nesreće na podmornici koja je prouzrokovala smrt Kim Val, i da ju je nakon toga bacio u more, na neodređenoj lokaciji južno od Kopenhagena", saopšteno je iz policije.

Madsen je prvobitno negirao optužbe za ubistvo iz nehata, tvrdeći da je novinarka napustila podmornicu u Kopenhagenu, pre nego što je podmornica potonula.

On je uhapšen nekoliko sati nakon što je njegova podmornica, teška 40 tona i skoro 18 metara duga, potonula kod istočne obale Danske.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA