≫ 

Pronađeno telo nestale trudnice: Policija ga izvukla iz Crvene reke, kod komšija pronađena njena beba! (FOTO)

U subotu je izašla iz stana u Severnoj Dakoti da pomogne komšijama iznad njih, kojima je bio potreban model za šivanje haljine. Nikad se nije vratila kući

  • 2

Kajakaši na Crvenoj reci Severa otkrili su u nedelju uveče telo nestale trudnice Savane Lafontejn Grejvind, piše lokalni sajt “Tvinsitis”. Oko 400 ljudi tragalo je na područjima Farga i Murheda, te obližnjih gradova i polja za 22-godišnjom Savanom, koja je bila u osmom mesecu trudnoće kad je nestala u subotu, 19. avgusta.

Američka horor priča: Niko ne zna gde je majka (22), bebu su pronašli (FOTO)

Kajakaši su pronašli njeno telo umotano u plastiku i bačeno u reku, gde se zaglavilo za drvo, blizu mosta kod 90. avenije - saopštio je šef policije Farga Dejvid Tod.

Otprilike u isto vreme kad su kajakaši otkrili telo, drugi su pretražili obližnju farmu i pronašli neke sumnjive predmete zbog kojih policija veruje da je mesto zločina.

Telo je izvučeno iz reke i identifikovano kao Savana Grejvind – rekao je Tod, dodajući da je njena porodica obaveštena. Telo će biti poslato na obdukciju.

Savana Grejvind živela je u stanu sa svojom porodicom u severnom delu Farga. U subotu je izašla iz stana da pomogne komšijama iznad njih, kojima je bio potreban model za šivanje haljine. Nikad se nije vratila kući.

Foto: Fargo department police

Policija je 24. avgusta u istom stanu u koji je Savana otišla pronašla zdravu, novorođenu devojčicu, prenosi sajt “Tvinsitis”.

Uhapšeni su Bruk Lin Kruz (38) i Vilijam Henri Hoen (32), koji su živeli u tom stanu. Oni su trenutno u pritvoru gde čekaju formalnu optužnicu.

Vlasti treba da potvrde DNK testom da je Savana majka pronađene bebe, iako su osumnjičeni već priznali da je dete njeno.

Osim toga, osumnjičeni nisu ništa više rekli policiji. Beba je prevezena u bolnicu, a potom stavljena pod socijalnu zaštitu.

Foto: Fargo department police

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA