Kim Džong Un postao otac treći put i dobio sina, pa zapucao na Japan?!

Vest da je Kim treći put postao otac objavljena je u vreme kada je Severna Koreja ispalila novu balističku raketu koja je preletela preko severnog Japana i pala u vode Tihog okeana kod ostrva Hokaido

  • 13

Razlog zbog kog se supruga severnokorejskog lidera nije pojavljivala u javnosti već duže vreme je taj što je Kim Džong Unu rodila treće dete, prenosi AP.

Od Kim Džong Una strepi ceo svet, ali se o njegovoj ženi malo zna: Trpi torturu i orgije, kriju čak i njeno pravo ime (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP/KCNA VIA KNS

Prema pisanju južnokorejskih medija, koje je preneo AFP, supruga severnokorejskog lidera Ri Sol Ju se porodila u februaru, a iz javnosti je nestala još prošle godine, što je pokrenulo spekulacije da je trudna. Prema nepotvrđenim informacijama, ona je rodila sina.

Vest da je Kim treći put postao otac objavljena je u vreme kada je Severna Koreja ispalila novu balističku raketu koja je preletela preko severnog Japana i pala u vode Tihog okeana kod ostrva Hokaido.

Foto: Profimedia/AFP/KCNA VIA KNS

Prema ranijim obaveštajnim izveštajima iz Seula, Ri se udala za Kima 2009. godine, a sledeće je rodila prvo dete. Drugo dete im se rodilo 2012.

Kim je treća generacija dinastije koja vlada Severnom Korejom, ali se malo toga zna o "prvoj porodici".

Foto: Profimedia/AFP

Bivši NBA košarkaš Denis Rodman jedini je izvor informacija o drugom detetu Kim Džong Una - devojčici Džu-Ae. On je o tome govorio posle posete Severnoj Koreji 2013. godine. Kima je opisao kao "dobrog oca" koji ima "dobru porodicu".

AFP napominje da se i malo zna o privatnom životu Kima - čak i tačan datum rođenja i datum venčanja.

Foto: Profimedia/AFP

Južnokorejski obaveštajni podaci pokazuju da Ri dolazi iz jedne obične porodice, da joj je otac fakultetski obrazovan, a majka doktor. Ona je bila u Južnoj Koreji 2005. godine kao čirlidersica, na atletskom šampionatu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. avgust 2017 | 09:44

    Tako se to proslavlja, a ne kao mi pistoljima i puskama. Raketu ispalis i to balisticku pa kud puklo da puklo.

  • Realista

    29. avgust 2017 | 09:48

    Da se zna,kad on slavi!!! :D

  • Hambalaahambalaa

    29. avgust 2017 | 09:41

    Pa ovaj se veseli bolje od nas Srba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA