≫ 

Rusija bez komentara na temu sankcija Severnoj Koreji: Hajde da sačekamo rezultate razgovora!

Još je rano davati neke zaključke i procene, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

  • 4

Diskusija o rezoluciji Saveta bezbednosti UN o Severnoj Koreji se nastavlja i još je rano davati neke zaključke i procene, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Donald Tramp o neizbežnosti vojne akcije: Voleo bih da je ne bude, ali ako do nje dođe - biće to tužan dan za Severnu Koreju

- Diskusija se nastavlja i zato je još rano izvoditi neke zakljucke. Hajde da sačekamo rezultate razgovora - odgovorio je Peskov na pitanje da li će Rusija glasati u Savetu bezbednosti UN protiv američkog nacrta rezolucije koji se tiče sankcija Severnoj Koreji, prenosi Sputnjik.

On je naglasio da je predsednik Rusije Vladimir Putin održao intenzivne razgovore na severnokorejsku temu sa predsednikom Južne Koreje i premijerom Japana.

- Stav Rusije i stav Putina je veoma dosledan, razumljiv i detaljno predstavljen njegovim sagovornicima - dodao je Peskov.

Pre nedelju dana Severna Koreja je testirala balističku raketu koja je preletela preko teritorije Japana. Savet bezbednosti UN trenutno raspravlja o nacrtu nove rezolucije koju su predložile Sjedinjene Americke Države i koje predviđaju strože sankcije Pjongjangu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    8. septembar 2017 | 07:34

    nema čekanja... čoveku koji preri da uništi i ubije desetine hiljada mkudi nema strpljenja..... ovaj tip me iznenadjuje..... cep svet je protiv onog debeljka samo on ga podržava....van pameti

  • bobi

    8. septembar 2017 | 08:28

    Rusija ceka kao zapeta puska da bi sta .... daaaaala komentar, nista posebno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA