Šta je ovo na nebu iznad Meksika? Minut pred razorni zemljotres snimljena svetla nepoznatog porekla (VIDEO)

U pozadini se sve vreme čuju policijske sirene, kao i sirene Hitne pomoći

  • 33

Dva razorna zemljotresa pogodila su jutros Meksiko, prvi udar je bio jačine 8 stepeni po Rihteru, dok je drugi bio nešto blaži i iznosio je 6.1 stepen. I dok informacije o eventualnim žrtvama i materijalnoj šteti još nisu pristigle, video koji je snimljen u trenutku zemljotresa zaprepastio je sve.

Dva razorna zemljotresa, jedan za drugim, pogodili Meksiko: Izdato upozorenje na cunami (VIDEO)

Čudne pojave na nebu, koje nalikuju munjama, javljale su se jedna za drugom. Jako svetlo obasjalo bi veliku površinu, ali njegovo poreklo je nepoznato.

U pozadini se sve vreme čuju policijske sirene, kao i sirene Hitne pomoći.

Vlasti su izdale upozorenje na cunami. Navedeno je da zbog zemljotresa postoji opasnost od cunamija za Gvatemalu, Honduras, Meksiko, El Salvador i Kostariku. Još uvek se procenjuje rizik za Guam, Havaje i druga pacifička ostrva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penicilin

    8. septembar 2017 | 08:51

    Počelo je ono čega se Tesla pribojavao! Mnogi njegovi pronalasci su pokradeni i dešifrovani pa se danas ameri igraju sa prirodom razarajući po cijelom svijetu izazivajući razne nepogode! Ljudi danas još uvijek nemaju dokaze za tako nešto ali mnoge abnormalne stvari se događaju u zadnjih nekoliko godina!

  • Vesna

    8. septembar 2017 | 08:46

    Namesteno ameri probaju

  • Mm

    8. septembar 2017 | 08:58

    Kada je kod nas bio zemljotres u Mionici isto je bila čudna svetlost iznad Valjeva samo što onda nije bilo ovakvih mobilnih telefona da bi se to snimilo, danima se o tome pričalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA