Ja sam crna veštica Savana: Tvrdi da leči ljude od raka pomoću demona, jer Lucifer sedne na grudi i izbaci bolest (FOTO)

Iako nigde ne postoji medicinski dokaz da je ona uspela u lečenju, Savana je postala pravi internet fenomen, jer njen sajt samo ove godine privukao je više od pet miliona posetilaca

  • 24

Savana iz Nju Orleansa koja sebe naziva "Crna veštica"  zbog svoje mogućnosti da leči ljude od raka putem magije i sklapanja pakta sa đavolom i njegovim demonima postala je megazvezda u Sjedinjenim Državama posle informacije da je od leukemije izlečila dvadesetrogodišnjeg policajca iz Los Anđelesa, kao i tvrdnji da je iscelila svoju baku, kojoj su lekari predvideli još samo dva meseca života zbog bolesti bubrega.

Sestre Jasna i Vera progovorile o užasnim vradžbinama u Novom Sadu: Davila nas je svaku noć, a onda smo se setile starog srpskog običaja

Jedna od poslednjih spaljenih veštica pripadala je Tuđmanovoj familiji: Sve o njegovoj porodici koju su neki smatrali ukletom!

Savana inače u Sjedinjenim Državama promoviše okultnu ideologiju " Leve ruke" koja je fokusirana na snagu i volju praktičara. Inače Leva ruka predstavlja granu magije, religije ili filozofije koja je u suprotnosti sa uobičajenim duhovnim uverenjima savremenog sveta. Mnogi satanizam, voodoo i luciferijanizam smatraju levim putevima.

Foto: Facebook/BLACK WITCH COVEN

Iako nigde ne postoji medicinski dokaz da je ona uspela u lečenju, Savana je postala pravi internet fenomen, jer njen sajt samo ove godine privukao je više od pet miliona posetilaca.

Priča koja kruži navodi da je Savana zapravo sasvim slučajno počela da koristi satanizam u lečenju raka, posle pisma koje je dobila od majke koja je molila za pomoć da izleči njenog sina. Ona je u tu svrhu kupila " vudu lutku" oživela je  uz spomoć slike osobe kojoj je bila potrebna pomoć.

Savana je krenula u lečenje tako što je oko lutke mladića napravila zaštitni prsten kako bi zaštitila tokom molitve mladića od dela magije koji bi negativno na njega delovao. Zatim je usledilo povezivanje sa demonskim vodičem i izlečenje. Tekst o tome kako je teklo lečenje osvanuo je na njenoj internet stranici, a uator je bila majka mladića koji je izlečen, kao i da su lekari bili šokirani kad su videli rezultate da se rak iznenada povukao.

Ona je takođe otkrila da je videla Lucifera kako je lebdeo u sobi iznad njenog sina.

Foto: Facebook/BLACK WITCH COVEN

- Iako su tretmani prouzrokovali da dođe do iznenadnog srčanog zastoja i da on skoro umire pred mojim očima 28.juna 2017 godine gledala sam kako moćni Lucifer leči mog sina od raka i to skoro pet minuta na telu mog mrtvog sina, koji je bio mrtav. Da moj sin je posle toga oživljen i sad je na opravku - opisala je u svom pismu anonimna žena.

Iako postoji sumnja u verodostojnost pisma Savana tvrdi da je priča žene 100 posto tačna, kao i da su satanistički demoni veoma moćni i da za lečenje nisu više potrebni lekovi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIGHTRAIN

    24. septembar 2017 | 13:38

    Verujte u Boga i Isusa Hrista to je jedini put.blizi se dan dolaska Bozjeg carstva i kraj za sva vremena zla i satane

  • Sramota

    24. septembar 2017 | 17:59

    Bolesna Amerika

  • Srecko

    24. septembar 2017 | 14:44

    Strasno je ovo sto radi,samo vera u Boga i molitve bogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA