Doći će do najtragičnijeg kraja američkog carstva: Severna Koreja uputila "matorom ludaku" Trampu najveću pretnju do sada

- Severna Koreja će ozbiljno razmotriti najjači odgovor do sada i o velikom proglasu našeg rukovodstva u vezi SAD, ne treba zanemariti matorog ludaka - navodi se u saopštenju Azijsko-pacifičkog mirovnog komiteta Severne Koreje, organa Radničke partije Koreje

  • 32

Severna Koreja je danas upozorila da bi bilo kakva vojna operacija SAD protiv njih izazvala "najtragičniji" kraj za SAD, zavetovavši se da neće sedeti dokoni dok predsednik SAD Donald Tramp preti uništenjem režima Severne Koreje.

RAT POČINJE ILI SE SAMO ZAGREVAJU?! Američki nuklearni bombarderi proleteli pored obale Severne Koreje, šalju jasan signal!

- Severna Koreja će ozbiljno razmotriti najjači odgovor do sada i o velikom proglasu našeg rukovodstva u vezi SAD, ne treba zanemariti matorog ludaka - navodi se u saopštenju Azijsko-pacifičkog mirovnog komiteta Severne Koreje, organa Radničke partije Koreje (Severne).

U saopštenju se navodi da ukoliko SAD potcene moć i volju Severne Koreje i nastave sa "bezobzirnim" vojim rešenjem, doći će do najtragičnijeg kraja američkog "carstva".

Komitet je, takođe, saopštio da je Trampova pretnja, izrečena na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku, da će "totalno uništiti" severnokorejski režim "proglašenje rata", prenosi južnokorejska agencija Jonhap.

- Ne možemo da ne uradimo ništa povodom toga - navodi se u saopštenju i dodaje molba Ujedinjenim nacijama da ne dozvole takve komentare na podijumu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. septembar 2017 | 18:02

    Državnici su kao i hirurzi – greške koje oni prave smrtonosne su😉

  • sanco pansa

    24. septembar 2017 | 20:06

    Njemu je sudbina Sadama Huseina nauk kako da postupa sa siledzijama! Na kraju krajeva bolje da nestanu kao junaci nego na "rate" kao Iracani i Libijci...Iskreno, ne brinem za njega, jer on ima iza sebe lojalnog saveznika Kinu, a Ameri nikoga , svi su ih izvalili da su olos, ali tezak!

  • Uroš d'dorf

    24. septembar 2017 | 18:54

    Eeee moj buckoooo??!!?hajde navijam za tebe!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA