Užas u Bronksu: Rasprava na času istorije dobila krvavi epilog (FOTO)

Istražitelji pokušavaju da utvrde da li je napadač, koji se nalazi u pritvoru, bio žrtva maltretiranja

  • 0

Njujorška policija saopštila je danas da je u državnoj srednjoj školi "Urban asembli" u Bronksu 18-godišnji učenik nožem napao dvojicu đaka, ubivši 15-godišnjeg i teško ranivši 16-godišnjeg dečaka, prenosi AP.

Drogirana izbola dečka i uspela da izbegne zatvor: Presuda koja je šokirala svet

Navodi se da se napad desio na času istorije na petom spratu zgrade u kojoj se nalazi i osnovna škola, a dvadesetak drugih učenika su bili svedoci.

Istražitelji pokušavaju da utvrde da li je napadač, koji se nalazi u pritvoru, bio žrtva maltretiranja. Dečak koji je teško povređen je uboden u ruku i torzo, dok je preminuli dečak fatalno ranjen u grudi.

Kako navodi Independent, za sada je nejasno da li je mladić koji je uhapšen učenik škole i šta je izazvalo napad. Sve se odigralo oko 11 sati po lokalnom vremenu, posle svađe. A prema nekim izvorima, rasprava i neslaganje među tinejdžerima trajalo je dve nedelje.

Foto: Tanjug/AP

Prema rečima Kevina Sampsona, direktora škole, koji je reanimirao studenta koji je, u međuvremenu, preminuo, reč je o onome o čemu je uvek reč u ovakvim slučajevima, maltretiranju.

Nadležni iz Ministarstva obrazovanja još se nisu oglasili.

Ovu školu pohađa 545 učenika, od 6. do 12. razreda. U prvoj polovini ove godine, policija je evidentirala 11 incidenata koji su se ticali javne bezbednosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA