Političari nas pipkaju i ponižavaju, tretiraju nas kao meso, masturbiraju pred nama: Seks skandal drma Evropski parlament

Neimenovana asistentkinja u EP tvrdi da je visoki član tog parlamenta masturbirao ispred jedne mlade asistenkinje

  • 5

Više od desetak žena zaposlenih u Evropskom parlamentu optužile su evropske poslanike za neprimereno ponašanje, tvrdeći da je EP "leglo seksualnog uznemiravanja", navodi britanski list "Sandej tajms".

Veselo u Briselu: Gde je to Junker štipnuo Plenkovića? Poslao mu je i poljubac! (VIDEO)

Ove neimenovane žene optužile su političare za "pipkanje, praćenje, uznemiravanje" i žale se da ih tretiraju kao "meso", piše "Sandej tajms", koji je sproveo istraživanje o tome.

Neimenovana asistentkinja u EP tvrdi da je visoki član tog parlamenta masturbirao ispred jedne mlade asistenkinje, navodi se u tekstu, koji prenosi list "San".

Druga žena zaposlena u EP opisuje kako ju je vodeći nemački član parlamenta EU "pratio" i više puta joj "prilazio". Ona tvrdi da je Evropski parlament "apsolutno leglo uznemiravanja" jer članovi parlamenta "nikome ne polažu račune".

Još jedna žena zaposlena u EU opisala je "poniženje koje oseća kada je članovi EP tretiraju kao meso".

Jedna od žena čije navode britanski list prenosi, kaže, pak, da je to "pitanje moći" jer poslanici EU, kako navodi, smatraju da mogu da otpuštaju i zapošljavaju asistentkinje kad god požele.

"Sandej tajms" nije navodio imena žena koje tvrde da su seksualno uznemiravane u EP, jer nijedna od njih to nije prijavila policiji i ne žele da stavljaju na kocku svoje karijere. One, međutim, kažu da ih je ohrabrio skandal u čijem se središtu nedavno našao holivudski producent Harvi Vajnstin.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac...

    23. oktobar 2017 | 15:03

    Pa gdjice nema karijere dok se noge ne rašire...

  • DARKO 100%

    23. oktobar 2017 | 14:52

    Koliko sam ja primetio kod nas i same pristaju,osecaj moci i vaznosti da poznaju nekog politicara,!!!!!

  • Nenad

    23. oktobar 2017 | 15:49

    Sve sami bolesnici u mozak.tako to ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA