Misteriozna smrt lepotice koja je bila stručnjak za seks: Imala je neprijatelje, zlostavljana je kao mala, a onda je pronađena mrtva (FOTO) (VIDEO)

Postoji i druga strana priče.Tu je gomila bivših ljubavnika, devojaka i konkurentskih učitelja joge koji su je prezirali

  • 5

Foto: Facebook/psalm isadora

Psalm Isadora (42) je stručnjak za tantrički seks imala je uspešan biznis i hiljade obožavalaca, a nakon što je CNN nedavno objavio emisiju o njoj, saznali su i za njenu izuzetno zanimljivu i kontroverznu priču. Naime, Isadora je u martu ove godine počinila samoubistvo i to samo nekoliko meseci nakon što je učestvovala u CNN-ovoj emisiji.

Kralj Instagrama, poznat po orgijama i bahanalijama, po prvi put ima devojku: Mlađa je 16 godina od njega, a izgleda ovako (FOTO)

Milionsko poslovno carstvo

Iako u policijskim dosijeima stoji kako je reč o samoubistvu, policija još uvek istražuje slučaj jer mnogi smatraju da je priča daleko komplikovanija od onoga što se pojavilo u medijima.

Isadora je odrasla kao članica fundamentalističkog hrišćanskog kulta gde ju je seksualno zlostavljao njen otac zbog čega je godinama vukla traume. Godinama kasnije, dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj, a sa 29 godina završila je u bolnici nakon što se predozirala kristalnim metamfetaminom.

Joga joj je preokrenula život. Od problematične mlade žene koja vodi svakodnevnu borbu sa psihičkom bolešću, postala je uspešna poslovna žena koja vodi multimilionsko poslovno carstvo, drži predavanja, vodi sopstvene TV emisije i obučava obične ljude i slavne osobe.

Orgazmička joga

I dok je vodila uspešan život i učestvovala u Plejbojevoj emisiji "Cougar Club", paralelno je pomagala žrtvama trgovine ljudima i bila inspiracija hiljadama ljudi, prenosi Index.hr.

- Bila sam na dnu. Nakon toga otputovala sam na drugi kraj sveta, iza sebe ostavila sve što imam i rizikovala sve kako bih upoznala svog učitelja tantre u indijskim prašumama. On me naučio sve o svetoj seksualnosti - ispričala je Psalm 2016.

Guru o kojem govori je Sri Amritananda, nuklearni fizičar koji je nakon 40 godina rada u vojnoj industriji, doživeo prosvećenje i napustio radno mesto. Izgradio je hram u prašumi u istočnom delu Indije i počeo je da proučava tantru. Koristeći znanja koja je stekla u Indiji, Psalm se vratila u SAD i pokrenula O Yogu (orgazmička joga).

(Samo)ubistvo?

Iako je najčešće pomagala seksualno frustriranim ženama da se oslobode i budu bolje u krevetu, pažnju je posvećivala i muškarcima i žrtvama seksualnog zlostavljanja. Njena učenica, a kasnije i saradnica, tvrdi da ju je Psalm spasila od depresije zbog koje je često pomišljala na samoubistvo. A ona je samo jedna od brojnih sledbenica kojima je pomogla.

Međutim, postoji i druga strana priče. Tu je gomila bivših ljubavnika, devojaka i konkurentskih učitelja joge koji su je prezirali. Odmah nakon smrti pojavile su se javne optužbe da je koristila traume iz detinjstva kako bi na njima izgradila svoj posao.

Drugi tvrde da je imala sopstvene demone i da je prebrzo otišla predaleko na štetu sopstvenog psihičkog zdravlja, ali i da je u procesu naštetila mnogim svojim učenicima. Konzumirala je alkohol i kombinovala ga je sa Ksanaksom i LSD-om koji je koristila u sklopu nekih seminara koje je vodila. Pričalo se i da je u periodu pre smrti prestala da koristi lekove za bipolarni poremećaj.

Postoje i oni koji tvrde da se zamerila konkurenciji koja je želela da je se reši, prenosi Index.hr.

Sumnje i optužbe

Džulijan Voker koji predaje jogu već dugi niz godina tvrdi da je Isadora na prvom mestu naštetila stavom da je sve moguće rešiti uz pomoć joge koja nikako ne može i ne sme da zameni konvencionalne metode lečenja.

Uz sve to bile su tu i njene problematične metode lečenja i optužbe za silovanje. Voker tvrdi da je pacijente stavljala u stanje transa, ali i da su neke njene pacijentkinje kada bi se probude iz takvog stanja, zatekle Psalm kako ih oralno zadovoljava ili ručno stimulira njihove vagine bez dopuštenja.

Ipak, radi se o ritualu naziva "joni puja" i većina njenih sledbenica na to je pristajala dobrovoljno, ističući kako im je to promenilo život.

Mnogo se toga ne zna o njenom životu. Neki tvrde da nikada nije zlostavljana već da je priču izmislila kako bi poslužila kao inspiracija žrtvama zlostavljanja.

Njen otac, Majkl Broder (71) za Dejli Bist je izjavio da je nikada nije zlostavljao i da je sa njom o tome i pričao. Ipak, optužuju ga i za zlostavljanje drugih devojčica u komuni što nije ni demantovao ni potvrdio: "Ne mogu da promeniti prošlost. Mogu samo da je oplakujem".

Hoće li policijska istraga otkriti nove dokaze ili samo potvrditi stav da je reč o samoubistvu, pokazaće vreme.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • desanka šakić

    24. oktobar 2017 | 12:55

    Izvinte, a u kojoj se školi može dobiti diploma za "Stručnjak za seks"?

  • piercing&tattoo

    24. oktobar 2017 | 12:06

    Narkotici!!! Zbog toga sve vise ubistava I samoubistava!!! Marihuanu treba uništavati sprečiti proizvodnju I uzgoj kazniti proizviđače maksimalnom kaznom kontrolisati na granicama redovno sve. Zbog narko bosova I njihove dovne marihuane umire mnogo ljudi u svetu I djece

  • Sanja

    24. oktobar 2017 | 13:26

    Bog vidi sve i treba imati jednog muškarca i to muža ovo je strašno šta sve rade iža boga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA