≫ 

Tinejdžeri se brutalno tukli i odjednom se osetio miris hemikalije u vazduhu! Haos u tržnom centru u Engleskoj

U incidentu su povređene dve žene

  • 1

Hitne službe pozvane su u šoping centar Lejksajd u Eseksu u Engleskoj ove večeri zbog poziva da je u tom tržnom centru došlo do napada kiselinomZa sada nema više informacija o napadaču i da li je povredio jednu ili više osoba, piše mirror.co.uk.

Ljude u Londonu kiselinom prskao tinejdžer: Uhapšen nakon što je povredio 6 osoba

Prema prvim informacijama, veća grupa tinejdžera se potukla u tržnom centru, a o tome je izvestio javnost na Tviteru veliki broj zaposlenih i posetilaca šoping centra. Tuča je rezultirala time da je neko "potegao" sprej sa nepoznatom tečnošću unutra.

Prema raspoloživim informacijama, dve žene su polivene kiselinom, ali osim crvenila i peckanja po licu, izgleda nisu ozbiljnije povređene. 

Prema rečima jednog od svedoka Džejmsa Deta (21), on je u tržnom centru bio sa babom i dedom i kada su naišli na incident požurio je da ih skloni odatle.

Foto: Tanjug/AP/Ross Kempsell‏

- Videlo se da su neki mladići oborili jednog od njih na pod, šutirali ga i tukli. Onda je bačena neka tečnost i svi su se razbežali u različitim pravcima. Osetio se jak miris hemikalije u vazduhu - ispričao je on.

Zbog incidenta su uhapšena dvojica tinejdžera. Jedan od njih, 16-godišnjak, je iz Romforda, a drugi, koji ima 17 godina iz Dagenama. Prema rečima inspektora Roba Bretela, incident je izazvao zabrinutost javnosti, ali, kaže on, to je bio izolovan incident i šira javnost nema razloga za brigu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    11. novembar 2017 | 00:11

    Не, нема никад разлога за бригу..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA