Policija traga za nestalom plavokosom lepoticom: Tri osobe uhapšene, sumnja se da je ubijena

Uhapšen je samo nekoliko sati nakon što je na poljani na kojoj je devojčica nestala pronađena garderoba

  • 0

Policija koja u Dorsetu, na jugu Engleske, traga za nestalom tinejdžerkom Gajom Poup, uhapsila je 49-godišnjeg muškarca pod sumnjom za ubistvom. On je priveden danas, a istragom je ustanovljeno da ga devojčica poznaje.

Matei (17) se od nedelje gubi svaki trag: Nestala je pod misterioznim okolnostima, majka moli sve da pomognu (FOTO)

Ranije ove nedelje uhapšeni su 19-godišnji mladić i žena stara 71 godinu, obi pod sumnjom da su izvršili ubistvo, ali su ubrzo pušteni na slobodu.

- Detektivi koji istražuju nestanak devojčice uhapsili su danas i treću osobu - saopštila je portparol policije u Dorsetu.

Hapšenje se desilo nekoliko sati nakon što su predmeti ženske odeće otkriveni u polju u blizini Svanagea, gde je devojčica nestala 7. novembra, piše Miror.

Vlasnik odeće nije identifikovan, ali detektivi su obavestili porodicu nestale tinejdžerke. Od tog trenutka na terenu se vrši detaljna pretraga, kako bi se mogao utvrditi identitet osobe čija je odeća pronađena.

- Činimo sve što je moguće da pronađemo nestalu devojčicu. Naše misli su sa njom i njenom porodicom - navodi se u saopštenju engleske policije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA