Dok je jurio ka Južnoj Koreji, Kimovi vojnici su osuli rafal po njemu! Objavljen snimak bekstva severnokorejskog dezertera (VIDEO)

Komanda UN saopštila je da je Severna Koreja prekršila sporazum o primirju, kojim je okončan Korejski rat, time što su vojnici te zemlje pucali preko granice i fizički prešli preko nje u poteri za odbeglim vojnikom

  • 2

Komanda UN pod vođstvom SAD objavila je danas dramatični video-snimak bekstva severnokorejskog dezertera preko granice sa Južnom Korejom, pri čemu vojnici sa područja Severne Koreje pucaju u njega i gone ga, dok ga južnokorejski vojnici spasavaju.

Severnokorejski vojnik pobegao u Južnu Koreju: Kimova vojska otvorila vatru na njega!

Na snimku se vidi kako se vojnik velikom brzinom džipom spušta niz put sa tri trake, a potom vozilom sleće s puta, nakon čega ga jure severnokorejski vojnici pucajući u njegovom pravcu, dok on prelazi granicu, prenosi AP.

Potom južnokorejski vojnici puze do njega i odvlače ga na bezbedno mesto, dok se severnokorejski vojnici okupljaju sa svoje strane granice.

Komanda UN saopštila je da je Severna Koreja prekršila sporazum o primirju, kojim je okončan Korejski rat, time što su vojnici te zemlje pucali preko granice i fizički prešli preko nje u poteri za odbeglim vojnikom.

Severnokorejski vojnici su tom prilikom ispalili oko 40 metaka, ranivši dezertera.

Dezerter je prebačen u bolnicu gde je podvrgnut dvema hirurškim intervencijama.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    22. novembar 2017 | 10:19

    Zasto pokusava pobeci iz zemlje blagostanja? Sto ne uzme pasos i normalno putuje?

  • Sveto

    22. novembar 2017 | 17:23

    Uvijek je bilo izdajica svog naroda-baš kao i kod nas-a sad ih i kod nas ima isuviše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA