≫ 

Misterija u Japanu: Čamac sa 8 kostura nasukao se na plažu. Niko ne zna odakle je došao i kako su ovi ljudi umrli

Brod se nasukao 70 kilometara severno od marine na kojoj je policija prošle sedmice pronašla osam muškaraca koji su rekli da su iz Severne Koreje

  • 6

Osam tela, od kojih su većina pretvorena u kosture, pronađena su u ponedeljak u malom drvenom brodu koji se nasukao na plažu u Japanskom moru.

OVO SU NAJJEZIVIJA MESTA U EVROPI: Na njima su sahranjeni oni koji su mučeni i ubijeni, prate ih kletve i strašne legende!

Brod se nasukao 70 kilometara severno od marine na kojoj je policija prošle sedmice pronašla osam muškaraca koji su rekli da su iz Severne Koreje.

Iz japanske obalske straže su naveli da pokušavaju da otkriju poreklo osam tela s ovog broda, prenosi "Rojters".

Tela dvojice muškaraca, takođe delimično pretvorenih u kosture, pronađena su tokom vikenda na zapadnoj obali otoka Sado u Japanskom moru.

Iako poreklo ove dvojice muškaraca još nije ustanovljeno, u blizini su pronađene, kako se čini, severnokorejske cigarete i spasilački prsluci s natpisima na korejskom jeziku, saopšteno  je iz stanice obalske straže na ovom ostrvu.

Eksperti smatraju da iza niza nesreća sa severnokorejskim brodovima stoji nestašica hrane u toj zemlji.

POZIVAJU NA OPREZ

Japan pojačava morske patrole i poziva lokalne vlasti i ribare da budu oprezni nakon što je na severnoj obali pronađeno nekoliko brodova, od kojih su pronađena tela mrtvih ljudi.

- Obalska straža i policija moraju da sarađuju da pojačaju morske patrole oko Japana - rekao je glavni portparol japanske vlade Jošihide Suga komentarišući navode da je pronađen brod sa osam tela na obali prefekture Akita.

Prošle nedelje, policija je spasila osam osoba za koje se veruje da su ribari iz Severne Koreje, koji su se nasukali na obalu zajedno sa svojim ulovom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    28. novembar 2017 | 09:17

    Kako su rekli kad su kosturi?!

  • Пацифиста

    28. novembar 2017 | 08:35

    Ако експерти демократских држава кажу онда је истина !

  • Радник

    28. novembar 2017 | 08:37

    Неко јутро ми стане ауто кад сам ишао на посао а нисам био гладан чак шта више, носио сам храну да једем на паузи. Нестало ми је горива.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA