Izgovarajte reči ljubavi, brinite jedni o drugima, zagrlite se: Putin čestitao Novu godinu građanima i zahvalio im se što veruju u Rusiju

Ruski predsednik je poželeo svima promene nabolje, zdravlje i da se rađa što više dece

  • 8

Ruski predsednik Vladimir Putin poželeo je danas građanima Rusije da se u 2018. godini dogode važne promene nabolje i zahvalio im što veruju u svoju zemlju.

Kako je Putin od političara prerastao u legendu: Ne sme da ode sa vlasti i to je jedan od velikih problema za Rusiju

- Za nas, Nova godina je porodični praznik. Slavimo ga kako smo to činili u detinjstvu: sa poklonima i iznenađenjima, posebnom toplinom, iščekujući važne promene. One će doći ako se svi budemo sećali naših roditelja, brinuli o njima, cenili svaki minut proveden s njima, ako razumemo našu decu, njihove težnje i snove, da podržavamo one koji su pored nas, one kojima je potrebna naša velikodušnost - poručio je Putin.

U novogodišnjem obraćanju, Putin je pozvao sve da "izgovaraju reči ljubavi i brinu jedni o drugima, da oproste greške i uvrede, da se zagrle...", prenela je agencija Tas s.

Ruski predsednik je poželeo svima promene nabolje, zdravlje i da se rađa što više dece.

- Zahvalio bih se svima što veruju u sebe i našu zemlju, na njihovom radu i rezultatima. Neka poverenje i uzajamno razumevanje uvek budu s vama - naglasio je Putin.

On je naveo da su solidarnost, prijateljstvo i ljubav prema Rusiji stvari koje stanovnike te države čine jačim da čine dobra dela i postižu velika dostignuća.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA