≫ 

HOROR U BEČU: Srbin izbo svoju suprugu i ćerku (10), pa skočio kroz prozor

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da su ubica i ubijena imali različita prezimena i da je desetogodišnja devojčica njihovo zajedničko dete

  • 17

Krvava porodična drama u Beču. Srbin (41) na smrt izbo svoju suprugu (45) i desetogodišnju ćerku, a onda skočio kroz prozor. Policija je oko podne zatekla beživotno telo muškarca na pločniku, a kada su pokušali da uđu u stan vrata su bila zaključana. Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Preminuo čovek koji je pretukao ženu i dete na Novom Beogradu, pa se bacio sa terase!

Kada je policija provalili u stan zatekla je jeziv prizor. Na podu sobe ležalo je beživotno telo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povređena devojčica bez svesti.

Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali i posle višečasovne borbe za njen život lekari nisu mogli da je spasu. Prema saopštenju policije devojčica je preminula rano jutros.

Porodična tragedija dogodila se u drugoj bečkoj opštini Leopoldštat, a policije istražuje motiv masakra. Muškarac i žena su roditelji povređene devojčice, a policija veruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo ženu i dete.

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da su ubica i ubijena imali različita prezimena i da je desetogodišnja devojčica njihovo zajedničko dete.

Inače, sličan porodična drama odigrala se i na Novom Beogradu tokom koje je D.S. (41) polomio prst na ruci svojoj maloletnoj ćerki (13), zatim je njoj i supruzi M.S. (34) pretio nožem, da bi na kraju skočio sa petog sprata zgrade.

Daljinac

(Telegraf.rs/Heute.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sojic

    4. januar 2018 | 09:35

    Gde god da se nalaze monstrumi naprave horor

  • Sivi ekonomista

    4. januar 2018 | 10:51

    Ako brak ne funkcionise,bolje je okrenuti ledja i otici.

  • Vekica

    4. januar 2018 | 11:12

    Gospode Boze sta je ovo? Isti scenario non _ stop ! Da li je moguce da ovoliko psihopata seta medju nama? Tuga, cemer, bolest...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA