≫ 

Telegraf na licu mesta: Ledenice prave haos po Njujorku, uništavaju automobile, predstavljaju veliku opasnost po građane (FOTO)

Kako su sneg i led počeli da se tope, napravili su novu pometnju na ulicama ovog grada

  • 5

Tokom protekle nedelje smo imali priliku da vidimo kako je snežna oluja okovale ledom gotovo celu istočnu obalu SAD. Niske temperature su iznenadile stanovništvo i znatno otežale svakodnevni život. Aerodromi su otkazali brojne letove, škole i druge javne ustanove nisu radile, a zabeleženi su i smrtni slučajevi zbog hladnoće kakvu ova zemlja ne pamti. Posebno teška situacija je zadesila i grad Njujork.

Scene klizišta iz Kalifornije izgledaju kao bojno polje, poginulo 13 ljudi, stotine zarobljene: Voda nosi mulj i krš, decu izvlače iz srušenih kuća (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf

Sneg je paralisao čitav grad, pa je guverner Endru Kuomo proglasio vanredno stanje. Zamolio je stanovnike da budu oprezni i da ne izlaze iz kuća bez preke potrebe.

Foto: Telegraf

Koliko je situacija i dalje loša pokazuju posledice nevremena sa kojima se ovaj grad suočava. Kako su sneg i led počeli da se tope, napravili su novu pometnju na ulicama ovog grada.

Foto: Telegraf

Telegraf.rs se našao na licu mesta i zabeležio je trenutnu situaciju. Ogromni komadi leda su počeli da padaju sa krovova zgrada na automobile koji su parkirani u blizini. 

Foto: Telegraf

Zbog siline udara, pojedini autmobili su uništeni. Iako se materijalna šteta da nadoknaditi, ove ledenice ipak predstavljaju veliku opanost po prolaznike.

Foto: Telegraf

Ukoliko se o ovome ne povede računa, nedužni ljudi bi mogli da nastradaju zbog tuđeg nemara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Егзекиеы Блоофф

    10. januar 2018 | 10:29

    Sve to nije ni blizu haosa koji prave njihove bombe i rakete širom sveta...

  • Groficaofica

    10. januar 2018 | 10:33

    Njujork,najlepsi grad :-) , na stranu mrznja Amera prema celom svetu

  • Profesor

    11. januar 2018 | 05:46

    Oni nas bombama i uranijom, viša sila njig snegom i ledom, bar ima malo pravde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA