Preminula prelepa di-džej Valentina (27) iz Bora: Bila je najlepša žena koju su svi voleli, otišla je prerano i iznenada! (FOTO)

Za poslednjih dve godine, nastupala je čak 70 puta širom Azije

  • 11

Valentina Fjodorov (27), rođena u Boru, poslednjih godina radila je kao poznati di-džej u Aziji, preminula je 28. decembra u Japanu od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju.

Muzičari pronađeni mrtvi u istoj kući u razmaku od nekoliko dana: Uzeli su lek smrtonosniji od heroina, upali u euforiju i srušili se! (VIDEO)

Ovoj muzičkoj zvezdi u usponu stalo je srce od prekomerne doze lekova koje je popila.

Pre nego što se 2014. godine preselila u Japan, Valentina je živela u Srbiji gde je završila Muzičku akademiju. Bila je naročito popularna u Japanu, gde je nastupala u svim velikim klubovima u kojima se sluša tehno muzika, ali i na popularnim festivalima, čak i onim najvećim i najznačajnijim, kao što su "Ultra" i "Fuji".

Foto: Facebook/Valentina Fjodorov

Prema rečima njenog supruga i menadžera Arona Terulija, inače vlasnika producentske kuće za koju je ona nastupala, Valentini je muzika bila "u krvi".

- Ona je bila najlepša žena koju je iko ikada video. Svi su je voleli. Volela je muziku, svirala je klavir otkad je bila mala. Muzika je bila njena strast. Volela je da pleše, a kada je postala di-džej, nije mogla da prestane sa stvaranjem muzike - ispričao je Aron.

Za poslednjih dve godine, nastupala je čak 70 puta širom Azije.

- Nastupala je u Japanu, Kambodži, puštala je muziku na Mejn stejdžu na festivalu na plaži u Goi, pred 3.000 ljudi. Imala je mnogo fanova, čak i u Indiji - kaže Teruli.

Teruli koji je živeo u Njujorku, kaže da se sa Valentinom upoznao u Beogradu, gde je bio u poseti.

- Sećam se da smo se "venčali" posle dva dana poznavanja preko SMS-a. Pravo venčanje obavili smo u avgustu 2014. godine i od tada smo živeli u Japanu. Valentina je volela Japan, volela je život u toj zemlji. Bila je predivna, jedan od najboljih di-džejeva, što se vidi i po ogromnoj listi mesta na kojima je nastupala. Njeno vreme je tek dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala - priča Aron.

Bila je potpuno posvećena umetnosti kojom se bavila, nekad i zahtevna.

- Kada uđe u studio, izgledala je poput diktatora. "Ne! Hoću ovo! Ovo je užasno! Malo je bolje! E, to hoću", vikala je na sve kada se nađe u studiju. Znala je šta hoće i u realizaciji toga bila je veoma brza. Sve je imala u svojoj glavi! Bila je genije! Svi se drugi muče da sve srede, za to su im potrebni dani, a ona to uradi odjednom - u jednom dahu - otkriva Aron.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveni kuranfil

    23. januar 2018 | 07:23

    A za sta je koristila toliko lekova?Mlada zena pije toliko lekova,nije mi jasno?

  • Mića iz kafića

    23. januar 2018 | 07:24

    R. I. P.

  • Danijela Josipvoc

    23. januar 2018 | 05:27

    Što joj nisi pomogao,klosaru,dobra supruga dok je pare u kucu donosila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA