≫ 

Maloletnici namamili ženu i grupno je silovali, a potom i ucenjivali!

Žena koja živi u Kalkuti vraćala se s pijace u predgrađu Taratala da bi joj se 15-godišnji tinejdžer ponudio da joj ponese stvari

  • 1

Šestorica maloletnih mladića namamili su 27-godišnju ženu u klopku i grupno je silovali.

TRAGA SE ZA MANIJAKOM: Navukao dve maloletnice da dođu kod njega, pa ih OBE silovao

Žena koja živi u Kalkuti vraćala se s pijace u predgrađu Taratala da bi joj se 15-godišnji tinejdžer ponudio da joj ponese stvari.

- Umesto da idu ulicom punom ljudi, nagovorio ju je da krenu drugim putem između napuštenih zgrada. Tamo su već bila petorica njegovih drugova - izjavio je istražitelj Miraz Halid za "Times of India". Gurnuli su ženu u jednu od prostorija, gde su je silovali 35 minuta. Dok je jedan čuvao stražu, ostali su se iživljavali nad njom i snimali zločin mobilnim telefonima.

Silovatelji su uzrasta 15-17 godina, a zapreti li su joj da će objaviti snimke na Jutjubu ukoliko ikome ispriča šta joj se desilo.

Indijka je od straha uporno ćutala, ali su je majka i tetka ubedile da slučaj prijavi policiji. Već nakon četvoročasovne potere uhapsili su svu šestoricu okrivljenih.

Policija je saznala da je sve smislio 15-godišnji tinejdžer, koji se nakon zločina vratio na farmu pilića, gde radi.

- Pokušavamo da dođemo do svih njihovih telefona kako bismo utvrdili da li su objavili snimke - saopštili su istražitelji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA