Siledžija pretukao dečaka sa posebnim potrebama, nastavnik nije uradio ništa: Majka je objavila krvavi snimak i svoj očaj (VIDEO)

Valeri En Lozano na svom je Fejsubuk profilu objavila uznemirujuće fotografije dečaka koji leži okružen krvlju na pločniku

  • 3

Još jedan slučaj nasilja u američkom školama šokirao je svet i ponovo je pokazao da škole nemaju adekvatno rešenje kada je reč o ovakvom problemu. Majka iz Teksasa objavila je na Fejsbuku šokantne fotografije svog pretučenog sina, dečaka sa posebnim potrebama. Napad se dogodio u srednjoj školi Resnik u San Antoniju.

Dva dana u neverici gledamo zastrašujuće snimke tuče devojčica iz Splita: Šta je pravi uzrok brutalnog ponašanja tinejdžera? (VIDEO)

Kako javljaju američki mediji, Valeri En Lozano na svom je Fejsubuk profilu objavila uznemirujuće fotografije dečaka koji leži okružen krvlju na pločniku.

Tvrdi da ga je brutalno prebio školski nasilnik i to uprkos činjenici da je dečak pre toga zatražio pomoć nastavnika fizičkog vaspitanja jer mu je nasilnik zapretio da će ga prebiti posle škole.

Prema tvrdnjama očajne majke, nastavnik fizičkog je dečaku rekao: "Ne brini, ja ću te čuvati", ali nije uradio ništa kako sprečio brutalno premlaćivanje dečaka sa posebnim potrebama.

Sledećeg dana Valeri En Lozano bila je na sastanku kod direktora škole zajedno sa svojim sinom. Na sastanak je, tvrdi ona, pozvan i nastavnik fizičkog vaspitanja, ali nije se pojavio.

- Želim da se nešto preduzme jer je nastavnik znao da će moj sin biti napadnut, a nije ništa uradio - napisala je.

Post očajne majke na Fejsbuku je podeljen više od 250.000 puta. Škola je zbog incidenta objavila saopštenje u kojem se navodi da su se dva učenika potukla i da je došlo do policijske intervencije, a protiv oba učenika preduzete su disciplinske mere.

Ona je istakla da njen sin pati od depresije nakon napada, da ne može da jede i spava i da ne želi da ide u školu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Mirror/wusa9.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    3. februar 2018 | 13:45

    Več toliko puta potvrđena američka demokratija, borba za ljudska prava, jednom rečiju američki san.

  • Zlocko

    3. februar 2018 | 13:25

    Naravno da nece da uradi nista,da je nesto uradio verovatno bi ga osudili i bio bi kriv,trazili su da lopovi,kriminalci,gejevi,romi imaju vece pravo od svih.Ne vezano za ovo znam da se ovo nije desilo kod nas ali i mi ne zaostajemo za njima.Cak ne smes ni svoje dete da istuces po guzi neko ce da te prijavi i ostadeta ti bez deteta..trazili smo prava eto nam ga sad

  • Miroslav

    3. februar 2018 | 13:45

    Nasilnicima je mesto u zatvoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA