FOTOGRAFIJA DANA: Lazanski sa šajkačom na glavi pozira na vojnoj paradi u Severnoj Koreji

Prema njegovoj kolumni, paradu je pratio odmah odmah pored vojnih atašea iz nekoliko zemalja, kao i bivših i sadašnjih članova Centralnog komiteta

  • 19

Poznati srpski novinar i ratni dopisnik lista "Politika" Miroslav Lazanski ovih dana boravi u Pjongjangu u Severnoj KorejiJuče je imao priliku da prisustvuje vojnoj paradi koju je severnokorejski režim organizovao na trgu Kim Il Sunga.

Trgom Kim Il Sunga koračalo 10.000 vojnika, slavila se 70. godišnjica vojske i rođendan vođe: Severna Koreja krije snimke sa vojne parade (FOTO)

Prema njegovoj kolumni, paradu je pratio odmah pored vojnih atašea iz nekoliko zemalja, kao i bivših i sadašnjih članova Centralnog komiteta.

Kako bi imao uspomenu na ovo iskustvo koje se pruža samo jednom u životu, poznati novinar se fotografisao sa bine na kojoj pratio paradu.

Nosio je plavi kaput i šajkaču, a onda je izveo vojnički pozdrav. U pozadini fotogafije može da se vidi kako je izgledala vojna parada u Pjongjangu.

Prema slici se može zaključiti da je celokupan događaj bio izuzetno grandiozan i da severnokorejski režim nije štedeo kako bi pokazao svoju moć.

Daljinac

(Telegraf.rs / Izvor: Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    9. februar 2018 | 21:22

    Nije mi samo jasno kako ostanu živi oni koji lupaju silne gluposti.Pa ovi što izlupaše ove gluposti se stide i rodjenog oca po njima i otac im je ili foto montaža ili strani plaćenik a i ono što je izvorno Srbsko nije naše.Strašno

  • Nidza

    9. februar 2018 | 18:30

    A sto neki uvek nesto mlate.Covek stavio Srpsku sajkacu covek Srbin tako se i oseca,pravoslavac?Ne vi ce te da mu kazete sta je? Gospodine Lazanki svaka cast.

  • Sik

    9. februar 2018 | 17:39

    Svaka čast Miroslave! Pozdravi gosn' Kima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA