≫ 

Žena Trampovog sina otvorila koverat sa belim prahom! Hitno prebačena u bolnicu

Vanesa Tramp je otvorila koverat adresiran na supruga

  • 3

Vanesa, supruga sina predsednika SAD Donalda Trampa Juniora je prebačena u bolnicu. Prema prvim informacijama, ona je hitno prevezena u bolnicu pošto je otvorila koverat sa belim prahom, piše Sputnik.

Trampov sin objavio sliku svog oca kao Supermena, a sada mu se čitav svet smeje (FOTO)

Ona je otvorila pismo koje je stiglo na adresu na Menhetnu oko 10 sati ujutru. Unutra je navodno bio neidentifikovani beli prah, navode njujorški zvaničnici.

Foto: Guliver/Craig Barritt/Getty Images for iHeartMedia

Pismo je bilo adresirano na njenog supruga, Donalda Trampa Juniora, ali ga je ona otvorila. Bračni par je još uvek na lekarskom ispitivanju, ali su, za sada, sigurni. Tajna služba koja štiti porodicu predsednika istražuje slučaj sa lokalnom policijom. 

Troje ljudi je bilo u apartmanu na Menhetnu i svi su, iz predostrožnosti prevezeni u bolnicu, navode iz vatrogasne službe. Vatrogasci su obavili dekontaminaciju pre nego što su prevezli ugrožene. Za sada, nema pokazatelja da je u pitanju nekakav bio-hemijski agent i niko nije povređen, preneo je NBC.

Preliminarni rezultati ispitivanja koverte pokazuju da u koverti nije bilo ničeg sumnjivog, naveo je izvor iz njujorške policije za Sputnik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA