Herojski čin sa tužnim krajem: Tinejdžer tokom pokolja držao vrata kako bi drugi učenici pobegli, umro je spasavajući prijatelje (FOTO) (VIDEO)

Tinejdžer je telom blokirao vrata i svoje prijatelje požurivao da izađu napolje, ali on na kraju nije uspeo

  • 2

Učenik (15) pokazao je istinsko herojstvo tokom stravičnog pokolja u srednjoj školi na Floridi 14. februara, kad je držao vrata drugim učenicima kako bi pobegli pre nego što je smrtno ranjen.

Pucnjava u kojoj je ubijeno 17 ljudi "tragična posledica" pogrešnih koraka: Guverner Floride zatražio ostavku direktora FBI

Peter Vang držao je vrata dok su drugi učenici pokušavali da se spasu od masovnog ubice, a svedoci govore o njegovoj hrabrosti i nesebičnom činu.

Tinejdžer je telom blokirao vrata i svoje prijatelje požurivao da izađu napolje, ali on na kraju nije uspeo.

Peter je umro spasavajući druge, a zasluženu pažnju dobio je i na Tviteru gde mnogi hvale njegov čin.

- Dragi Peter. Kao profesorica, svaki semestar do kraja života tvoju priču pričaću studentima. Hvala ti, mladi hrabri američki heroju - samo je jedan od komentara.

Ova deca su stradala zbog velike američke greške: Najsmrtonosnija pucnjava u školama opet pokrenula konstantno pitanje o rešenju (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA