≫ 

Srušio se ruski avion u Siriji, najmanje 32 mrtvih: Pao je na samo 500 metara od piste

Avion se srušio oko 15 sati po lokalnom vremenu, u trenutku kada se avion spremao da sleti na aerodrom u Hmejmimu u Siriji

  • 8

Ruski vojni transportni avion An-26 srušio se prilikom sletanja na aerodrom Hmejmim u Siriji, a u nesreći je pogunulo 26 putnika i šest članova posade, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

Uzrok rušenja ruskog transportnog aviona, mogla bi da bude tehnička neispravnost.

Dva pada za nedelju dana: Šta je zajedničko iranskom i ruskom avionu koji su se srušili i odveli u smrt sve koji su se nalazili u njima?

Kako je saopšteno iz ministarstva, izveštaji sa lica mesta pokazuju da nije bilo otvorene vatre sa zemlje ka letelici. Komisija Ministarstva odbrane Rusije će proučiti sve moguće verzije nesreće.

Avion se srušio oko 15 sati po lokalnom vremenu, u trenutku kada se avion spremao da sleti na aerodrom u Hmejmimu u Siriji, prenosi Tas s.

Avion se srušio samo 500 metara od aerodromske piste, navodi AP.

Rusija, ključna saveznica sirijskog predsednika Bašara al-Asada, koristi vojnu bazu u Siriji kod obale Mediterana, podseća američka agencija..

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA