≫ 

Talačka kriza u domu za ratne veterane okončana tragično: Napadač je upao u zgradu u kojoj se leče vojnici iz Iraka i Avganistana i ubio 3 žene

Još uvek je "rano da se kaže da li su žrtve izabrane slučajno" jer istraga još uvek nije utvrdila motiv

  • 3

Tri žene zaposlene u kalifornijskom domu za veterane, koji su bolovali od posttraumatskog stresnog poremećaja, pronađene su danas mrtve zajedno sa ubicom, koji ih je prethodno držao kao taoce, saopštili su zvaničnici.

Napadač, identifikovan kao Albert Vong, bivši pripadnik pešadije vojske SAD, držao je tri žene kao taoce u najvećem američkom domu za veterane u Juntvilu, 85 kilometara severno od San Franciska.

Talačka kriza u Kaliforniji: Oteto najmanje 2 osobe, ispaljeno preko 30 metaka

Četiri tela otkrivena su skoro osam sati nakon što je naoružani napadač upao u deo objekta gde se održavala zabava povodom odlaska jednog od zaposlenih u domu u kome se leče vojnici koji su se borili u Iraku i Avganistanu.

Još uvek je "rano da se kaže da li su žrtve izabrane slučajno" jer istraga još uvek nije utvrdila motiv, rekli su zvaničnici policije.

U domu se nalazi oko 1.000 ljudi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA