Rodman hoće da bude deo istorije: Želi da Trampu bude pratnja tokom sastanka sa svojim prijateljem Kim Džong Unom

Rodman (56) je u prethodnim godinama dospeo na naslovne strane u medijima zbog prijateljstva sa Kimom, kojeg je prvi put upoznao 2013. godine

  • 4

Bivši košarkaš NBA lige Denis Rodman pozdravio je odluku američkog predsednika Donalda Trampa da se sastane sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom u narednim mesecima i dodao da bi voleo da bude pratnja Trampa na tom sastanku.

Rodman opet iznervirao Amerikance: U Severnu Koreju otišao u provokativnoj majici (VIDEO)

- Veliko poštovanje za predsednika Trampa i maršala Kim Džong Una zbog njihovog budućeg sastanka. Rekao sam to 2014, da će se vrata na kraju otvoriti -  poručio je Rodman u saopštenju preko svog agenta Derena Princa za sportsku rubriku lista "Ju-Es-Ej Tudej".

Upitan da li bi voleo da bude u pratnji predsednika Trampa na tom putu, Rodman je naveo da bi voleo, kada bi od njega to bilo zatraženo.

Foto: AP

Rodman (56) je u prethodnim godinama dospeo na naslovne strane u medijima zbog prijateljstva sa Kimom, kojeg je prvi put upoznao 2013. godine.

On je, kako se navodi, nekoliko puta od tada putovao u Severnu Koreju, a najnovija njegova poseta toj zemlji dogodila se lane u decembru, kada je dobio Trampovo odobrenje da tamo otputuje kao mirovni izaslanik.

Kako list prenosi, bivši NBA košarkaš je za britanski Gardijan rekao da je upućivao poziv Trampu da razgovaraju.

- Pokušavao sam Donaldu od prvog dana da kažem: Dođi da pričamo čoveče. Rećiću ti šta maršal želi više od svega - rekao je Rodman.

VIDEO: NADUVANA SEVERNA KOREJA ISTINA ILI MIT?

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hr

    12. mart 2018 | 09:41

    Rodman je uvlakac broj jedan ,tko bi reko za njega

  • baradja

    14. mart 2018 | 10:22

    Ovaj problematični NBA igrač ispade za Trampa i njegove prethodnike politička gromada.I treba da ide, da ovaj brbljivi Donald nešto ne uprska,a onda Rodman predložiti za Nobelovu nagradu za mir..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA