Ovo je verenik tragično nastradale Mine, ćerke tajkuna: Kobna nesreća prekinula je planove sa biznismenom, samo mesec dana pre svadbe (FOTO)

Verili su se u oktobru prošle godine, a venčanje je bilo zakazano za 14. april ove godine

  • 5
Foto: Facebook

U avionskoj nesreći koja se juče dogodila u Iranu, život je izgubila Mina Basaran, bogata naslednica porodice Basaran i kćerka tajkuna Husejina Basarana, koja je sredinom aprila trebalo da se uda za Murata Gezera, uspešnog biznismena takođe iz Istanbula.

>>>Bogata, lepa i trebalo je uskoro da se uda: Mina se vraćala iz Dubaija gde je slavila devojačko veče kada se srušio avion (FOTO)

Turska štampa često je pisala o Mini i njenom vereniku Muratu, jer, oboje su bili mladi, bogati, vrlo uspešni u svojim poslovima i poznata lica turskog džet seta.

Tako je bilo i u oktobru prošle godine, kada je upriličena velika zabava u hotelu Soho House u Istanbulu, kada se par verio. Trebalo je da se venčaju 14. aprila ove godine.

KO JE VERENIK PRELEPE TURKINJE KOJA JE TRAGIČNO NASTRADALA?

Murat Gezer je vlasnik kompanije "Metprint Printing Systems" koja se bavi dizajnom i proizvodnjom metalne ambalaže, a posluje širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Kako prenose turski mediji, Gezer tečno govori engleski i nemački jezik, a studirao je na na američkom Univerzitetu Inter Kontinental.

Tragična nesreća koja se juče dogodila blizu Teherana, prekinula je sve planove mladog para o zajedničkom životu.

Mina Basaran poginula je sa sedam drugarica, kad su se vraćale iz Dubaija gde su proslavljale njeno devojačko veče. Avion kojim su putovale, pripadao je Mininoj porodičnoj kompaniji.

Život su izgubile i tri članice posade.

Printskrin: Instagram/minabasaran

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA