≫ 

Štene psa uginulo u avionu: Stjuardesa naterala vlasnicu da ga stavi u deo za ručni prtljag (FOTO)

Putnici su čuli lajanje tokom leta, ali nisu znali da je pas uginuo sve dok avion nije sleteo na njujorški aerodrom La Gvardija

  • 12

Pas star svega 10 meseci uginuo je u avionu kompanije Junajted erlajnsa nakon što je stjuardesa naložila vlasniku životinje da je stavi u pregradak za ručni prtljag.

Kompanija je preuzela punu odgovornost za incident koji se dogodio na letu od Hjustona do Njujorka.

>>>Iz aviona su nedavno surovo izbacili putnika, a sada je u letelici iste kompanije misteriozno umro najveći zec na svetu! (FOTO)

- Tragična nezgoda koja nikad nije trebalo da se dogodi, jer ljubimci nikad ne treba da se ostavljaju u delu za odlaganje stvari - navodi se u saopštenju kompanije.

Inače, vlasnici psa - žena, tinejdžerka i beba - putovali su s kućnim ljubimcem u standardnom nosaču koji su stavili ispod sedišta ispred njih.

Kako je navela jedna od putnica sa tog leta, stjuardesa je insistirala da se štene prebaci u deo za ručni prtljag, gde je provelo tri sata bez ikakve ventilacije.

Putnici su preneli da su čuli lajanje tokom leta, ali da nisu znali da je pas uginuo sve dok avion nije sleteo na njujorški aerodrom La Gvardija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA