≫ 

Poslednji minuti lepe Ivane (18) pre nego što je pronađena mrtva: Imala je trojku sa bogatim parom, a oni su otkrili šta se tačno desilo (FOTO)

Neimenovani radnik noćnog kluba je rekao da je Ivana bila redovni korisnik droga, obično kokaina i ekstazija

  • 5

Američki biznismen i njegova supruga u čijoj je kući pronađena mrtva holandska manekenka priznali su da su imali seks utroje sa devojkom, nekoliko sati pre njene smrti. Lokalna policija je navela da je smrt Ivane Smit (18), koja je pala sa 14. sprata posle zabave, bila nesreća kojoj su prethodili konzumiranje droge i alkohola.

Poslednje trenutke života lepe Ivane zabeležile kamere: Muškarac je držao u naručju ispred lifta, nakon toga je GOLA bačena sa 20. sprata (FOTO) (VIDEO)

Džonsonovi su rekli da su Ivanu upoznali u noćnom klubu 31. oktobra prošle godine i da su od tada flertovali s njom preko "Whats App" grupe.

Prošlog novembra par je čak unajmio dadilju za njihovu ćerku kako bi mogli da budu sa Ivanom u hotelu sa pet zvezdica u Kuala Lumpuru.

- Stvarno smo se povezali. Kad smo seli da pričamo, osećala sam se kao da je znam oduvek - rekla je Luna.

 
Објава коју дели Ivana Smit (@ivana_smit) дана

Neimenovani radnik noćnog kluba je rekao da je Ivana bila redovni korisnik droga, obično kokaina i ekstazija. Aleks i Luna kažu da nisu krivi za Ivaninu smrt i da je to tragičan incident.

Aleks Džonson (44), trgovac kriptovalutama, i njegova žena Luna Almaz (31) primili su brojne pretnje smrću pošto su privatni istražitelji tvrdili da je ubijena.

 
Објава коју дели Ivana Smit (@ivana_smit) дана

Džonson je rekao: "Ovaj slučaj je lekcija o tome kako lažne tvrdnje i lažne vesti mogu da unište živote ljudi. Nikada nismo hteli da objavimo detalje našeg braka. Sada se bojimo da su naši životi u opasnosti i nemamo izbora."

Njegova supruga Luna je dodala: "Kada pričam o njenoj smrti, ruke mi se tresu, imam bol u srcu."

Tinejdžerka, koja je imala 18 godina, a paru je navodno rekla da ima 26.

 
Објава коју дели Ivana Smit (@ivana_smit) дана

Noć pre nego što je Ivana pala sa balkona njihovog stana, Džonsonovi kažu da su bili sa manekenkom u noćnom klubu. Sledećeg jutra Luna je otišla da odvede dete u školu i vratila se, kako tvrdi, oko 8.15. ujutro.

- Aleks i Ivana su ležali na krevetu. Ona je bila budna, on je spavao. Prišla sam im i rekla: "Ja sam sada slobodna". Seli smo na sofu i nakon 20 minuta Ivana je pustila muziku i skinula se. Otišli smo u spavaću sobu i bili intimni - ispričala je Luna.

Ona tvrdi da je Ivanu pronašla kasnije kako luta, pričajući sama sa sobom i smejući se.

 
Објава коју дели Ivana Smit (@ivana_smit) дана

- Bila sam umorna nakon svega toga. U 10.15 sam otišla u spavaću sobu. Čim sam spustila glavu na jastuk zaspala sam - navela je Luna.

Ona se probudila tri sata kasnije i videla Ivanine stvari, ali ne i nju, pa je pretpostavila da je otišla na fotografisanje.

- Kasnije nas je policija obavestila da je pronađeno Ivanino telo - rekla je ona.

Policija navodi da nema "nikakvih kriminalnih elemenata".

Daljinac

(Telegraf.rs/ News.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA