≫ 

Otrovani bivši ruski špijun Sergej Skripal više nije u kritičnom stanju

Iz bolnice javljaju da dobro reaguje na terapuju koju je dobio zbog trovanja nervnim agensom

  • 10

Bivši ruski dvostruki špijun Sergej Skripal, koji je sa ćerkom Julijom otrovan 4. marta u Velikoj Britaniji, više nije u kritičnom stanju, objavila je bolnica prenosi rt.com.

Sve ukazuje da je Britanija optužila Rusiju za trovanje bivšeg špijuna bez dokaza: Nestali su sporni tvitovi (FOTO) (VIDEO)

Iz bolnice javljaju da dobro reaguje na terapuju koju je dobio zbog trovanja nervnim agensom.

On i njegova ćerka Julija su otrovani nervnim agensom prošlog meseca u britanskom gradu Solzberiju.

- Odgovara dobro na lečenje, zdravlje mu se veoma brzo poboljšava i više nije u kritičnom stanju - rekla je Kristin Blanšard, direktorka bolnice u Solzberiju, stoji u saopštenju.

Ova vest dolazi samo dan nakon što se njegova ćerka Julija oglasila u medijama i poručila da se njeno zdravlje, kao i zdravlje njenog oca poboljšava. Julija je tom prilikom istakla da se prvi put probudila pre nedelju dana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    6. april 2018 | 14:58

    Ovo je više od cirkusa - jedan od "autora" tog nervnog otrova je dao intervju i rekao da za njega nema protivotrova i ko god je njemu izložen sigurno umire. Znači da je cela priča najobičnija laž Britanaca da bi okrenuli međunarodnu zajednicu protiv Rusije. Bože mili, ne idu mi u glavu sve one "države" koje su pružile podršku Englezima i proterali diplomate! Da li ih je i malo sramota sada kad je čak i njihova vojna laboratorija potvrdila da nema dokaza da su Rusi umešani pa foorin ofise briše tvitove gde je iznosio laži? Odvratni, licemerni, do srži pokvareni imperijaliti ...

  • Aca

    6. april 2018 | 14:52

    Neznam cemu lepsem se nadaju spijuni? Da su ga rusi otrovali kao sto tvrde svetske ubice on vise nebi bio medju zivima!

  • Petar M

    6. april 2018 | 15:06

    Da je bio otrovan, nebi ga spasili ni vanzemaljci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA