Ostavio je ženu zbog ćerke, imao seks s njom pa su dobili dete: Napustila ga je, ali je pronašao i izrešetao i nju i bebu (FOTO)

On je krenuo u krvavi pohod nakon što je ćerka raskinula sa njim

  • 4

Amerikanac Stiven Pladl (43) koji je dobio sina sa svojom biološkom ćerkom Kejti, ubio je dete, a onda je presudio ćerki i muškarcu koji ju je usvojio kada se rodila, piše Dejli mejl. Nakon monstruoznog zločina, Stiven je pucao u sebe.

Istražitelji rade na otkrivanju spleta događaja koji je doveo do smrti četiri osobe, među kojima je i sedmomesečni dečak.

Otac ostavio ženu zbog njihove ćerke: Imali su redovan seks i hteli da se venčaju, a onda se desilo ono najgore (FOTO) (VIDEO)

Stivenovo telo pronađeno je u automobilu u Njujorku, sa prostrelnom ranom od metka.

Amerikanac bio u braku sa svojom ćerkom i dobili su sina Foto: Facebook

Njegova biološka ćerka Kejti Pladl (20), sa kojom se ilegalno venčao prošlog jula, pronađena je mrtva u Konektikatu zajedno sa svojim ocem koji je usvojio, Antonijom Fuscom (56).

Sedmomesečni dečak Benet, kojeg su Stiven i Kejti dobili u septembru 2017. pronađen je mrtav u kući u Severnoj Karolini, gde je par živeo.

Policija je telo bebe otkrila kada je dobila poziv od Stivenove majke, koja je tražila da provere njihovu kuću. Pretpostavlja se da je Stiven ubio bebu nakon što je uzeo iz kuće svoje majke, u kojoj je beba živela pod njenim starateljstvom, piše Dejli mejl.

Nakon toga je prešao nekoliko stotina kilometara do druge države u kojoj je ubio svoju ćerku Kejt i njenog oca usvojitelja.

Dejli mejl prenosi da je Stiven počinio brutalna ubistva jer ga je Kejt ostavila.

Stiven je ubio tri osobe i sebe nakon što ga je ćerka ostavila Foto: Facebook

Njegova majka ispričala je policiji da je Kejt raskinula sa njim dan pre ubistva preko telefona.

- Kejt je bila u Njujorku, a on mi je rekao da je krenuo do nje. Rekao mi je da je ubio bebu i da pozovem policiju. Nakon toga priznao mi je da je ubio i Kejt i njenog oca - ispričala je njegova majka policiji.

Istaga je u toku.

Stiven i Kejti uhapšeni su u februaru zbog incesta. On je ostavio svoju suprugu zbog veze za ćerkom, koju je par dao na usvajanje čim se rodila. Otac i ćerka uhapšeni su nakon što ih je policiji prijavila njegova supruga, Kejtina majka. Žena je saznala da joj je ćerka trudna, a u maju 2017. godine saznala je da je Stiven otac bebe, nakon što je pročitala dnevnik svog drugog deteta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    14. april 2018 | 08:10

    E to je slika Amerike...izopačenost koja se krije od Sveta,ali ipak nešto procuri kao dokaz pakta sa djavolom...

  • Anja

    14. april 2018 | 08:12

    Boze, koji bolesnici!!!!

  • Cash

    14. april 2018 | 10:37

    Očigledan primer bolesne percepcije, katastrofalnog vaspitanja I rasuđivanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA