Razoren centar za naučna istraživanja u Siriji: Bukvalno je sravnjen sa zemljom (VIDEO)

Amerika je cilj označila kao mesto nastanka hemijskih otrova

  • 11

Sirijski Centar za naučna istraživanja, koji se nalazio na severu Damaska, u noćašnjem bombardovanju je sravnjen sa zemljom.

Zbog čega je Tramp ipak odlučio da bombarduje Siriju i šta je bio glavni cilj: Koju poruku je hteo da pošalje američki predsednik? (FOTO)

Sirijska Vlada organizovala je novinarima obilazak uništenog centra, koji je bio jedna od nekoliko meta napadnutih od strane vazdušnih snaga Amerike, Francuske i Velike Britanije.

Pentagon je ranije naglasio kako je ova ustanova bila centar Sirijskih istraživanja, razvijanja, testiranja i produkcije hemijske i biološke ratne tehnologije.

Zgrade koje su bile sastavni deo centra, kao i okolna brda i drveće, totalno su uništeni.

VIDEO: Sirija - američki bombarderi ili ruski PVO sistemi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    14. april 2018 | 19:33

    Pa Rusi rekose da su im oborili sve tomahavke!

  • Тодорић

    14. april 2018 | 19:16

    Каква скандалозна глупост! Па нису Сиријци баш тако глупи,да ако праве бојне отрове за које их сумњиче,то чине у јавном објекту. Супротно,Америци,Бритима и Французима је стало да униште сваку могућност да Сирија докаже да отрове НЕМА,па су уништили једини доказ да их нема.Провидна тројка.

  • fasisticko izivljavanje

    14. april 2018 | 19:06

    sta se moglo ocekivati od fasiticke amerike brizanije i francuske..fasisti pod maskom mirotvoraca..ko ih ne zna pomislio bi da su neki ljudi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA