Dečaka (7) pedofil silovao, iskopao mu oči i iščupao jezik pa ga zadavio. Unakaženog dečaka roditelji jedva identifikovali (FOTO)

- Odgovarao mi je "ovde sam, mama", a onda ga odjednom nije bilo - priča dečakova majka

  • 11

Indijski dečak Puršotam Kumar (7) je ubijen, oči su mu bile iskopane, a jezik iščupan, pošto se borio sa pedofilom silovateljem, piše Sun. Monstrum je dečaka, koji se igrao ispred kuće u Delhiju, namamio čokoladom i zadavio ga kada se dete usprotivilo.

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Devojčica silovana, pa zadavljena i bačena na đubre, serijski ubica na slobodi? Jezivi zločin potresao milione ljudi!

Prema rečima njegove majke Pudže Devi (25), koja je tada spremala večeru, ona je redovno proveravala da li joj je sin u blizini.

Pudža Devi i njen suprug Rakeš Kumar, bezuspešno su tražili dečaka, Foto: Profimedia

- Odgovarao mi je "ovde sam, mama", a onda odjednom ga nije bilo. Pozvala sam ga, ali nije odgovarao. Izašla sam napolje, ali ga nisam videla. Zvala sam ga po imenu, tražila, a onda su mi neke komšije rekle da je otišao s nekim čovekom.

Smrt devojčice (7) je digla celu državu na noge: Sada su uhvatili serijskog ubicu, priznao je da je ubio još sedmoro dece. Koja kazna je prava? (FOTO)

Pudža Devi i njen suprug Rakeš Kumar (27) bezuspešno su tražili dečaka. Sledećeg dana, njihov komšija Sandip Sing (21) uhapšen je pod sumnjom da je kidnapovao, ubio i seksualno napastvovao dečaka. Sve tačke optužnice je priznao. Prema navodima policije, Sing je poznati alkoholičar i narkoman u kraju, kog se porodica odrekla.

TELO PRONAĐENO BLIZU DOMA, U SMEĆU

Tri dana pošto je nestao 2. aprila, policajci su pronašli iskasapljeno telo na samo dva minuta hoda od njegovog doma, okruženog smećem. Detetov stric Gopal Kumar (18) rekao je da je leš bio neprepoznatljiv.

- Ipak, ono što smo videli bilo je dovoljno da shvatimo da je u pitanju naš Puršotam.

Isto veče kada je pronađen, porodica je kremirala telo u tradicionalnom hindu ritualu.

Prema rečima njegove majke, porodica se nikome nije zamerala, pa ni pedofilu-ubici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. april 2018 | 19:48

    Postoji li kazna za ovako nesto ,ako je smrt ,onda nije dovoljna...

  • Пеђо

    20. april 2018 | 21:04

    Страшно...болесник...треба га бацити керовима да га убију..

  • Mama

    20. april 2018 | 20:13

    Boze me oprosti ako sama ne bih presudila ovom gadu!!dokle vise da se izivljavaju nad decom i nemocnima.U kom svetu mi zivimo ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA