Raste Trampova uznemirenost: U Beloj kući kao da postoji nevidljivi peščani sat koji svima odbrojava vreme

- Koliko ja znam, predsednik nema nameru da ih smenjuje - rekao je Mark Šort, direktor službe za pravne poslove Bele kuće

  • 3

Bela kuća saopštila je u nedelju da američki predsednik Donald Tramp ne namerava da smeni specijalnog tužioca Roberta Mulera, niti zamenika javnog tužioca Roda Rozenstajna.

Još jedan odlazak iz administracije: Trampov savetnik za unutrašnju bezbednost podneo ostavku

Direktor službe za pravne poslove Bele kuće Mark Šort rekao je da nema razloga da veruje da će oni biti smenjeni, uprkos Trampovoj rastućoj uznemirenosti zbog Malerove istrage o vezama njegovog predizbornog tima s Rusijom, pri čemu Rozenstajn nadzire istragu, prenosi AP.

- Kao da postoji nekakav peščani sat u koji svi gledaju i samo čekaju kada će otpustiti Rozenstajna i Mulera... Koliko ja znam, predsednik nema nameru da ih smenjuje - rekao je Šort za En-Bi-Si, požalivši se na "medijske izmišljotine".

Predstavnik Bele kuće napomenuo je da ipak ne može da isključi mogućnost njihove smene u dugoročnom smislu, jer se, kaže, ne zna "koliko će ova istraga menjati pravac".

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    23. april 2018 | 06:45

    Kao što podmeću zemljama sa hemijskim oružjem, pa Merkale, pa Račak, tako smeštaju i predsedniku koji ne radi kako CIA hoće. Na kraju će sve njegove odane ljude oterati iz bele kuće, ostaće okružen ljudima koje mu je CIA podmetnula i radiće kako mu se kaže.

  • Negro

    23. april 2018 | 10:36

    Peščani sat ne postoji samo u beloj kući, već u celoj americi, i vreme joj polako ističe, curi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA