≫ 

Trampov lekar optužuje Belu kuću: Trampov telohranitelj mi je upao u ordinaciju i odneo medicinsku dokumentaciju

Doktor Bornstin kaže da ne smatra da je kršenje lekarske etike to što je nekome ispričao da je Tramp koristio lek za rast kose

  • 2

Harold Bornstin, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD, nakon što je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose.

Tramp ne želi da Amerika bude svetski policajac: Decenijama smo trošili ogroman novac za mir u svetu

Tim povodom, oglasila se Bela kuća koja je saopštila da bivši telohranitelj predsednika Trampa nije uradio ništa neobično kada je uzeo od predsednikovu zdravstvenu dokumentaciju, a što je Bornstin okarakterisao kao "upad".

Portparolka Sara Sanders pravdala je taj potez: "Standardna procedura za novog predsednika je da medicinsko odeljenje Bele kuće preuzme predsednikovu medicinsku dokumentaciju. Ona je osporila da je taj čin ličio na "upad".

Harold Bornstin Printskrin: NBC

Harold Bornstin izjavio je prethodno za En-Bi-Si njuz da su Trampov lični telohranitelj, službenik administracije i još jedan muškarac upali u njegovu ordinaciju u februaru 2017. godine i odneli predsednikovu medicinsku dokumentaciju.

Zbog tog događaja, koji je trajao 25-30 minuta, on kaže da se osećao "uplašeno i tužno".

Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Takođe se požalio da mu nije pokazan nikakav nalog.

Taj "upad" se navodno dogodio samo dva dana pošto je Bornstin rekao za "Njujork tajms" da je Trampu prepisivao lek "propecia" koji se koristi protiv gubtika kose kod muškaraca.

Takođe je rekao da je predsedniku prepisivao i lekove za crvenilo i holesterol.

Bornstin je, takođe, tada rekao "Njujork tajmsu" i da se nadao da bi mogao da postane i lekar u Beloj kući.

Dan kasnije, kako je rekao, pozvala ga je Trampova dugogodišnja asistentkinja Ronda Gref i rekla: "Znači, hteo si da budeš lekar u Beloj kući? Zaboravi, otpao si".

Doktor Bornstin kaže i da ne smatra da je kršenje lekarske etike to što je nekome ispričao da je Tramp koristio lek za rast kose.

Ovo je ispovest porno glumice koja je spavala sa Trampom:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    2. maj 2018 | 09:43

    Да. Јесте. Нема он шта да сматра. Све приче о неком пацијенту, везане за ординацију и посету лекару су ТАЈНА. ЛЕКАРСКА етика нема малу и велику тајну.

  • Jeretik

    2. maj 2018 | 09:54

    Bolje da je progovorio psihijatar , dok za planetu jos ima nade . Posle ce biti kasno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA