≫ 

Razočarana Pamela Anderson: Klintonovi su krivi

Andersonova je rekla i da je poslednji put razgovarala sa Asanžom 27. marta, a tog dana mu je ukinut pristup ostatku sveta

  • 3

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž je u smrtnoj opasnosti, potpuno je izolovan od sveta u zgradi Ambasade Ekvadora u Londonu, rekla je glumica Pamela Anderson.

Ona je istakla da su mediji naklonjeni porodici Klinton krivi za činjenicu da je Asanž omražen u Holivudu.

Za Pamelin brutalni izgled zaslužan novi dečko? Fatalna plavuša sve češće posećuje Džulijana Asanža (FOTO) (VIDEO)

Kako je navela, prošlog meseca je pokušala da ga poseti, ali je njen zahtev odbijen. Andersonova je rekla i da je poslednji put razgovarala sa Asanžom 27. marta, a tog dana mu je ukinut pristup ostatku sveta.

- Odsečen je od svih. Vazduh i svetlo u ambasadi su odvratni, on ne može da otvori prozore niti da dobije bar deo dnevnog svetla. Čak i zatvorenici mogu da izađu u dvorište, on ne može ni to - rekla je Andersonova, prenosi b92.

Prema njenim rečima, Asanž je pogrešno optužen za mnoge stvari.

- On je toliko neshvaćen… Naročito u Holivudu. Mrze ga zato što Klintonovi imaju monopol nad medijima. Uvek pokušavam da prikažem njegovu ljudsku stranu jer ljudi misle da je on robot ili kompjuterski ekran i da nije ljudsko biće - navela je Andersonova.

VIDEO: Istorijski sastanak lidera Severne i Južne Koreje

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna Simonovic

    3. maj 2018 | 16:55

    Veliki plus za Pamelu što svetu predočava ovakve nehumane uslove za jednog čoveka, nezavisno zašto...prosto neverovatno da ne reaguju organizacije za ljudska prava...

  • Jakov

    3. maj 2018 | 19:54

    Nije podoban jer je otkrivao velike prevare mocnika.

  • Mlj1228

    4. maj 2018 | 10:57

    Pa zamislite samo dokle su te sotone otisli . Osudjuju Asanza za silovanje , jrer nije stavio «prezervativ» dok je imao seksualni odnos sa nekom zenom , i ako je sve to bilo uz njznu saglasnost. Posle par godina , ona se navodno setila , da su imali seks bez zastite , za sta je bila placena da laze . Strasno zar ne ? ! .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA