Mladić se zaglavio u zidu ženskog toaleta, pronašli ga mrtvog posle tri dana

Smrt je proglašena nesrećnim slučajem i isključena je svaka mogućnost da je u pitanju kriminal

  • 0

Telo mladića pronađeno je zaglavljeno u zidu iza ženskog toaleta tržnog centra u kanadskom gradu Kalgari.

Tinejdžerka maskirana u klovna, ubedila je momka da stavi jastuk preko glave, a onda ga je izbola nožem pet puta (FOTO)

Muškarac je poginuo nakon što je otvorio otvor na zidu koji skriva cevi toaleta, ušao u njega i zaglavio se. Njegovo telo otkrio je radnik na održavanju tržnog centra koji je pozvan da otkloni kvar zbog kog ne može lepo da se pusti voda u toaletu.

Dok je pomerao deo zida iza toaleta kako bi došao do cevi, otkrio je da se u zidu nalazi leš. Procene su da je neidentifikovani mladić od dvadesetak godina u zidu bio tri dana.

Policija veruje da je mladić pomerio otvor na vrhu šupljeg zida koji skriva wc mehanizam i da je ušao unutra, a da se onda zaglavio. Zašto je uradio tako nešto nije poznato, jer ovaj, dva metra visok zid, nije povezan sa plafonom, kao ni sa ostatkom zgrade.

Izvlačenje tela trajalo je nekoliko sati, a tržni centar za to vreme nije bio ispražnjen, pa su kupci samo nekoliko metara dlaje uživali u brzoj hrani. Smrt je proglašena nesrećnim slučajem i isključena je svaka mogućnost da je u pitanju kriminal.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA