≫ 

Hana (16) je bila kraljica društvenih mreža, ali se ubila: Oduzela sebi život zbog najbizarnijeg razloga (FOTO)

Pre smrti Hana je roditeljima priznala da ju je na konvenciji o društvenim mrežama silovao potpuni stranac, ali nije im željela da otkrije detalje

  • 8

Hana Stoun (16) naizgled je imala sve što jedna devojčica njenih godina može da poželi. Osim porodice koja ju je volela, putem platforme YouNow postigla je velik uspeh, pa ju je pratilo 375 hiljada ljudi, imala je na hiljade pratilaca na Instagramu, a smešila joj se i uspešna muzička karijera. Međutim, ona je u oktobru prošle godine sebi oduzela život.

Njeni roditelji Leonard i Angela tvrde da je njihovu ćerku preko ivice gurnula vest da je njena protivnica sa društvenih mreža Daniel Bregoli potpisala multimilionski ugovor sa izdavačkom kućom, ali i silovanje koje je od njih krila do poslednjih nedelja svog života.

Tinejdžerku silovalo osam muškaraca, a četiri dana kasnije nesrećna devojka se obesila

Bregoli je poznatija kao "Cash Me Ousside", po frazi koju je koristila tokom gostovanja u emisiji Dr Fila koja ju je proslavila. Nakon te emisije počela je da zarađuje na pojavljivanjima na raznim događanjima, a ubrzo je potpisala ugovor sa Atlantic Recordsom. Trenutno je nominovana za Billboard Awards u kategoriji najbolje rep izvođačice, a imala je na rasprodatu turneji po Severnoj Americi.

 
Објава коју дели hannah stone (@iamhannahstone) дана

Nakon što je čula za njen uspeh, Hana je počela da veruje da ona nikad neće uspeti, posebno jer ih je obe zastupao Adam Kluger koji se potpuno posvetio Bregoli, a Hanu je zanemario.

Pre smrti Hana je roditeljima priznala da ju je na konvenciji o društvenim mrežama silovao potpuni stranac, ali nije im željela da otkrije detalje, prenosi Index.hr.

- Ugovor koji je Bregoli potpisala slomio je Hanino srce, bio je to tren kad je shvatila da se njen san možda neće ostvariti. I dalje me boli, ne mogu vam opisati prazninu koju osećam. I dalje se pokušavam da se pomirim sa njenom smrću - rekao je Hanin otac.

Nakon što je Bregoli potpisala ugovor, Hana je na Tviteru napisala: "Nikad neću moći da opišem koliko mi je žao". Retki su tada znali o čemu govori. Iako je ona na Instagramu imala 81.000 pratilaca, pesmu koju je napisala videlo je 72 hiljade ljudi, niko joj nije nudio ugovor.

 
Објава коју дели Bhad Bhabie (@bhadbhabie) дана

- Sećam se da je došla kući sa posla početkom oktobra, već tada nije više mogla da funkcioniše. Pitala sam je šta nije u redu, a ona mi je počela pričati o silovanju i o tome da više neće nikad pevati. Bila sam u šoku - otkrila je njena majka.

Dok Hanini roditelji veruju da ju je najviše slomilo to što joj je Kluger okrenuo leđa, on ne vidi vezu između njih dve. Rekao je da je njena smrt tragedija, ali da on nije mogao da je spreči.

- Pokušavao sam da joj pomognem, govorio bih joj da treba vremena, da mora da radi na društvenim mrežama - rekao je za Daily Mail.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Internet

    6. maj 2018 | 12:40

    Žrtva savremene tehnologije i sveta

  • Glib

    6. maj 2018 | 12:39

    E ovo vam je amerika, američki san

  • Zamak

    6. maj 2018 | 11:46

    Danas je sve biznis, zarada, reklama, bolje da je živela normalno, išla u bioskop sa svojom generacijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA