Vaspitačica zverski gurnula devojčicu, a ni to joj nije bilo dosta pa joj je izmakla stolicu dok je dete brisalo suze (VIDEO)

Dete je uplakano i vidno uznemireno posrnulo ka stolu

  • 4

Neljudsko ponašanje vaspitačice u jaslicama u Kini koja izmiče stolicu devojčici koju je prethodno gurnula da sedne, potreslo je svakog ko je pogledao video-snimak na kom se vidi brutalan odnos žene prema detetu.

Iznervirana što je devojčica ustala od stola i otišla za drugi, monstrum od vaspitačice zverski je gurnula nejako biće koje joj je povereno na čuvanje.

Dete je uplakano i vidno uznemireno posrnulo ka stolu za kojim je trebalo da sedi. Dok je rukicama brisala suze, spuštala se kako bi sela na stolicu. Tad je doživela još jedan napad.

Uhapšena vaspitačica (22) jer je zlostavljala decu u vrtiću: Na telima mališana pronađene rane, Kinezi žive najveći košmar

Nasilna vaspitačica koja se nije smirila ni nakon što je fizički nasrnula na dete, izmakla joj je stolicu, nakon čega je devojčica pala. Na sreću se malena nije povredila, ali ostaje pitanje koliki je trag zlostavljanje ostavilo na njen psihički razvoj.

Nasilje su posmatrala i druga deca koja su zbog toga takođe doživela nasilje, a ko zna koliko će njih da pomisli da je to u redu i da od nje nauče da se i ona tako ponašaju. Nasilje rađa nasilje, a neki od mališana koji su prisustvovali zverskom ponašanju osobe koja treba da ih čuva, nažalost će ga možda, baš zbog ovog i primeniti na nekom drugom.

Video-snimak je u Kini izazvao bes a naročito kod roditelja.

- Jadna devojčica. Nije zaslužila da se ovako oštro ponaša prema njoj. Čak izgleda da ništa nije loše uradila. Bez obzira koliko ti je loš dan, nema niko pravo da se iskaljuje na deci - samo neki od komentara na neljudsko ponašanje zverske vaspitačice.

VIDEO: Osnovne škole u Finskoj samo spolja liče na one u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    14. maj 2018 | 07:07

    Hitno ugraditi kamere i u nase vrtice!!!

  • Филозоф

    14. maj 2018 | 07:25

    Шта рећи, и остати у границама пристојности.

  • sanjin

    14. maj 2018 | 09:25

    Dobro je i prošla mene mama tukla vojnim kajišom od JNA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA