≫ 

Umro omiljeni deda Ričard iz serije "Zvezde zalagaonica"

Obožavatelje serije koja se emituje na Historiju ražalostila je ova vest

  • 3

Ričard Harison (77), deda koga su svi od milošta zvali "Starče" u TV seriji "Zvezde zalagaonica" preminuo je ovog vikenda, potvrdio je njegov sin Rik.

"Nije nacistički, već hrvatski": Hrvat koji je koristio desničarski pozdrav u Blajburgu osuđen na dve godine, a tek mu je odbrana bila skandalozna

- Tim "Zlatne i srebrne zalagaonice" je skrhan od bola. Biće upamćen kao najbolji otac, deda i pradeda koga čovek može da ima. Fanovi će ga pamtiti kao ponekad prgavog, ali uvek voljenog, duhovitog glasa razuma u TV seriji "Zvezde zalagaonica", koja se emituje na kanalu Histori - navedeno je na Fejsbuk stranici ove emisije.

Ova veoma gledana serija emituje se na pomenutom kanalu već nekoliko godina. U njoj gledaoci imaju priliku da zavire u svakodnevnicu porodične zalagaonice u Las Vegasu. Posao su do sada vodile tri generacije muškaraca iz porodice Harison - deda Ričard, sin Rik i unuk Kori.

Serija će se dalje nastaviti bez najstarijeg člana ekipe, koji je bio poznat po svojim direktnim i iskrenim savetima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA