≫ 

Tramp prekršio protokol u susretu sa kraljicom: Trčkarala za njim kao dete, a njen izgled lica govori da je uopšte nije zabavljala ta "igrica"

Ostavio je zbunjenu kraljicu da trčka, pokušavajući da ga stigne

  • 14

Prilikom susreta američkog opredsednika Donalda Trampa i engleske kraljice Elizabete Druge, američki lider je više puta prekršio protokol,prenose svetski mediji. 

Ceo svet je jedna velika pozornica za Trampa, a on je trenutno glavni glumac (FOTO) (VIDEO)

Kako je objavljeno na brojnim društvenim mrežama, najveći "gaf" američki predsednik je napravio kada je išao ispred engleske kraljice koja je pokušala da ga stigne, kada su zajedno krenuli da posmatraju stroj Počasne garde, dok je Melanija ostala da ih sačeka na podijumu.

- Momenat kad shvatiš da si zaboravio gde si ostavio kraljicu Engleske - opisao je taj događaj jedan od korisnika Tvitera. Američki predsednik se u jednom trenu okrenuo da vidi gde je kraljica, dok je ona stajala iza njegovih leđa, pokušavajući da ga nekako zaobiđe, ali kako je nije odmah ugledao, samo je nastavio pravo.

Svi su bili u čudu Foto: AP/Tanjug

Prema protokolu, engleska kraljica mora uvek da ide ispred i, sudeći prema njenom izrazu lica, nimalo joj se nije dopalo da gleda u nečija leđa.

Nije joj se naklonio, što je takođe deo protokola Foto: AP/Tanjug

Malo pre toga, kako su preneli engleski mediji, protokol je prekršen i prilikom rukovanja, jer predviđa da se svako u znak poštovanja nakloni kraljici prilikom rukovanja.

Melanija i Tramp su se rukovali sa monarhinjom, ali joj se nijedno nije naklonilo. Elizabeta Druga je uprkos tome sve vreme ostala vrlo ljubazna i osmehnuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA