≫ 

Dimitrij je ubio ljubavnicu, pa pojeo njen mozak: Morali su da angažuju tim psihologa da otkriju njegov bolestan motiv za taj užas (FOTO)

Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu"

  • 5

Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu Dahmeru koji je silovao i ubio 17 dečaka i muškaraca između 1978. i 1991. godine. Njegova kasnija ubistva uključivala su nekrofiliju i kanibalizam.

Lučin je ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45), tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.

Dečaci morali da siluju majke i sestre, vojnici genitalije nosili kao medalje: Jezivo svedočenje preživelih iz jednog od najkrvavijih sukoba (FOTO)

Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu".

Izvršio je ubistvo u stanu svoje žrtve, gde su planirali da zajedno obeleže Međunarodni dan žena.

Svedok Aleksandra Dedova (21) rekla je da je na vratima bilo znak đavola.

- Hteo je da prizove đavola. Čekao je pet minuta, ali đavo se nije pojavio. Zatim je slomio njenu lobanju, uzeo deo mozga, ispržio i pojeo. Svidelo mu se, uzeo je nekoliko parčeta, a zatim je popio čašu njene krvi - rekla je ona.

Tužiteljka Olga Bondarenko je dodala da je "isekao stomak i odsekao joj uši".

Lunčin je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Ovom mladiću se trenutno sudi za "ritualno i kanibalsko ubistvo". Tim psihologa koji radi na njegovom slučaju napisao je u izveštajima da Dimitrij ima "inteligenciju filozofa", kao i da je izvršio ubistvo kako bi "dobio inspiraciju za pisanje poezije".

Preti mu doživotna kazna.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    22. jul 2018 | 17:17

    Crni delfin leci ovo...

  • Кодингас

    22. jul 2018 | 17:42

    Где се ово десило? Могли сте да напишете град и државу!

  • Toti

    22. jul 2018 | 16:55

    I izgleda kao filozof, ne može se poreći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA