≫ 

Čekala ga je na aerodromu kada se vraćao iz Srbije, ubrzo je bila mrtva: Na snimcima se vidi kako fudbaler Kraljeva vuče devojku u šumu

Autopsija je pokazala da je Konli preminula usled davljenja i tupog udarca u glavu. Kini je rekao policiji da je imao seks sa devojkom te večeri, ali da je kasnije došlo do sukoba

  • 8

Mladi sportista, igrač američkog fudbala Dželik Kini (21) koji je igrao i za Kraljevo, optužen je u petak za silovanje i ubistvo Mikaele Konli (19) nedaleko od Bostona.

Pretpostavlja se da se zločin dogodio u blizini škole Konor Emerson u Bar Harboru. Njeno telo je otkriveno u šumskom području u blizini škole 2.juna, nakon što je njena porodica prijavila nestanak samo dan ranije.

Prema rečima vlasti, mladić i devojka su zajedno išli u srednju školu, gde je Kini bio zvezda još pre nego što je diplomirao 2015. godine.

Svirepo silovao i ubio devojku, pa njeno telo ostavio u šumi: Po povratku iz Srbije, fudbaler počinio stravičan zločin!

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio gnusan zločin. Hapšenje je usledilo nakon što su se pojavili snimci sa nadzornih kamera, gde se vidi kako on vuče devojku u šumu preko školskog igrališta.

Autopsija je pokazala da je Konli preminula usled davljenja i tupog udarca u glavu. Kini je rekao policiji da je imao seks sa devojkom te večeri, ali da je kasnije došlo do sukoba.

Mladi sportista je optužen za brutalan zločin Foto: Hancock County Jail

On negira da je ubio Konlijevu i ističe da je otišao kući nakon njihovog "druženja". Naglasio je da je njihov seksualni odnos bio uz međusobni pristanak.

Sudski dokumenti pokazuju da je Konli 31. maja došla u Boston kako bi na aerodromu sačekala Kinija. On se tada vraćao iz Srbije, nakon što je odgirao sezonu za klub Kraljevske krune iz Kraljeva.

Ona se sa njim vratila u Bar Harbor. Policija kaže da je devojka postavila zajednički video na Snepčet na kojem se vidi da su zajedno na igralištu oko 2 ujutru 1. juna.

Kini je rekao da je to bio prvi put da su oni imali seks, ali da je ona nakon toga postala uznemirena. Istakao je da je napustio Konlijevu oko 3:30 ujutru i da je posle toga nije video.

Nesrećna devojka je pronađena mrtva u šumi Foto: Facebook/Mikaela Conley

Međutim, detektiv Tom Pikering je rekao na sudu da je sportista snimljen kako devojku nosi preko ramena u isto o vreme.

- Ujutru oko 3:36 se može videti muškarac koji nakon kratke interakcije nosi devojku preko ramena, a onda ga udara stopalima - ističe detektiv.

Sat vremena kasnije, kamere su snimile Kinija kako izlazi iz grmlja i nosi devojku u nesvesti i kreće se ka području gde je njeno telo pronađeno.

Kini je u zatvoru i nema prava na kauciju. Početak suđenja je zakazan za 21. avgust.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslava

    12. avgust 2018 | 15:07

    U Srbiji ubica se brani sa slobode. A u Americi suđenje počinje 21.8.Pa se pitam gde je ta Srbija?

  • B

    12. avgust 2018 | 18:53

    Jadna devojka, ni svesna nije bila da cekanjem njega sa aerodroma ,direktno odlazi u smrt. Strasno!

  • JA

    12. avgust 2018 | 20:56

    Uzas, mora da su sokirani saigraci iz Kraljeva, kao i svi ostali. Nikad ne znas gde se sve kriju manijaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA