Poniženje i ucena: Kako se Melanija Tramp sveti Donaldu (FOTO) (VIDEO)

Bivša Trampova savetnica u knjizi ističe da Melanija planira da se razvede čim predsedniku istekne mandat

  • 3

Melanija Tramp je nesrećna u braku, tvrde korisnici Interneta. Analizirajući svaki njen pokret, oni su sigurni da u porodici američkog predsednika Donalda Trampa postoji neslaganje, a ovo je potvrdila bivša Trampova savetnica Omarosa Manigolt Njumen, koja je objavila skandaloznu knjigu o svom radu u Beloj kući.

Odnos između predsednika SAD Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Tramp predmet je rasprave mesecima unazad. Korisnici na društvenim mrežama primetili su da je prva dama hladna prema svom suprugu, prenosi ruska Gazeta.

Prošle nedelje internet su preplavile fotografije bračnog para na kojima se oni "prave" da se drže za ruke, a prsti Melanije Tramp jedva da su dodirnuli Trampovu ruku.

Amerika oplakuje senatora Mekejna: Njegov sukob sa Trampom nije prestao ni posle smrti, nije želeo da mu predsednik dođe na sahranu

Za korisnike ovo je još jedan dokaz da stvari u Beloj kući nisu najbolje, a to je potvrdila bivša Trampova savetnica Omarosa Manigolt Njumen, koja je sredinom avgusta objavila knjigu "Van kontrole" (engl. "Unhinged") i u kojoj otkriva neprijatne detalje iz Bele kuće.

Melanija se trudi da ne dodiruje predsednikovu ruku Foto: Tanjug/AP

Posebna tema u njenoj knjizi je odnos Trampa i njegove supruge, koji je, prema njenom mišljenju, zasnovan na ponižavanju i ucenama sa obe strane.

Njumen u knjizi ističe da Melanija planira da se razvede čim predsedniku istekne mandat. Ključni problem za Melaniju sada jeste, prema knjizi, način na koji je dobila vizu u SAD. Prema njenim rečima, Bela kuća neprestano raspravlja o tome kako je Melanija uspela da dobije dozvolu boravka u SAD pod programom E-1, koji je poznat kao "viza za Anštajna".

Činjenica je da se zelena karta za ovaj program izdaje ljudima sa izuzetnim sposobnostima, na primer, naučnicima ili preduzetnicima sa svetskim renomeom.

Melanija Tramp je dozvolu boravka dobila 2006, kada se bavila modelingom. Pretpostavlja se da je Tramp, koji je tada bio samo milijarder, iskoristio svoje veze. Sada, prema rečima njegove bivše savetnice, njegova pomoć može da se pretvori u štetu.

Njumen smatra da ukoliko Melanija želi javno da ponizi supruga i saopšti da želi razvod, Tramp će moći da povuče njeno državljanstvo. U poslednja dva meseca Trampova administracija razmatra mogućnost da građane koji su namerno lagali ili prikrivali informacije, liši državljanstva.

U međuvremenu, smatra Njumen, prva dama nastavlja da se sveti mužu izlažući ga implicintnom ali konstantnom ponižavanju.

Da li mu se Melanija sveti zbog brojnih afera? Foto: Tanjug/AP

- Mislim da, odbijajući da uhvati Trampa za ruku u javnosti, Melanija pokazuje kolika je zapravo njena nova moć - piše Njumen u svojoj knjizi.

Pre toga je Tramp više puta uvredio nju, otvoreno se družeći sa drugim ženama. Sada mu ona vraća ovim malim gestovima, pokazujući javnosti svoj stav prema američkom predsedniku.

Značajnu ulogu u ponižavanju predsednika igra odeća koju bira Melanija, a prva dama ima odlličan ukus i zna kako da se obuče.

- Prema tome svaki put kada njena odeća izazove ogorčenje, možete da budete sigurni da je preko nje poslala određenu poruku svom suprugu - smatra bivša savetnica.

Ona je podsetila na kostim koji je Melanija nosila nedugo nakon skandala sa Stormi Danijels na jednom Trampovom govoru. Ne samo da je na događaj došla odvojeno od njega, već je obukla i belo odelo sa pantalonama, koje često nosi Hilari Klinton.

Kada je išla da poseti decu odvojenu od migranata na granici sa Meksikom, jakna na kojoj je pisalo "stvarno me ne zanima, a tebe?" izazvala je veliku pažnju, a Njumen smatra da je njome poslala Trampu poruku.

Jakna koja je izazvala veliki skandal zapravo bila poruka Trampu? Foto: Tanjug-AP

Bivša službenica Bele kuće smatra da Melanija nije htela da ispravlja greške svog muža i samo je htela da porukom na jakni "dolije ulje na vatru".

Iako je portparolka Melanije Tramp izjavila kako je Njumen "retko, ako je ikad i razgovarala sa gospođom Tramp", ali knjiga "Van kontrole" još jedan je dokaz korisnicima na društvenim mrežama da u porodičnom životu Donalda Trampa ne cvetaju ruže.

Video: Putin poklonio fudbalsku loptu Trampu, a ovaj je dobacio Melaniji

(Telegraf.rs/A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladimirR

    28. avgust 2018 | 14:55

    Ko sa Slovencima tikve sadi .....

  • VladimirR

    28. avgust 2018 | 14:51

    A Klinton je držao Hilari za ruku da ne raščupa Moniku dok površava specijalne zadatke?

  • 😊

    28. avgust 2018 | 22:43

    Најбоља освета је кад он једног дана схвати да је пуко без тебе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA