Nastavljaju se protesti desničara u Kemnicu: Tvrde da su migranti ubili Nemca jer je branio jednu ženu

Desničarske grupe su na društvenim mrežama odale počast Nemcu, koga su u nedelju izboli i ubili migranti dok je, kako kažu, branio ženu od njih

  • 4

Ultradesničari su na protestu u nemačkom Kemnicu u sredu, nosili velike transparente sa krvavim ženskim licima, gde su, kako navodi AP, želeli da pošalju poruku da će "migrnati to uraditi vašim ženama, ćerkama i sestrama".

Agencija navodi da su oni koristili fotografije žena koje su povređene u drugim, nepovezanim, napadima u drugim državama.

Protesti desničara u Kemnicu zbog ubistva Nemca: Za zločin optužuju migrante i pokreću "lov na strance" (FOTO) (VIDEO)

Desničarske grupe su na društvenim mrežama odale počast Nemcu, koga su u nedelju izboli i ubili migranti dok je, kako kažu, branio ženu od njih.

Agencija podseća da su već u danu kad se dogodilo ubistvo kružile glasine o načinu na koji se ono dogodilo i o osumnjičenim migrantima, odnosno Iračaninu i Sirijcu koji su uhapšeni zbog saslušanja.

To je izazvalo proteste na kojima se pojavilo nekoliko hiljada ljudi.

Tvrdnje da je Nemac ubijen zato što je branio ženu od migranata, kako navodi AP, proširile su se izvan društvenih mreža, čak i van granica Nemačke.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za terorizam u Londonu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lona

    30. avgust 2018 | 09:45

    Protesti Nemackog naroda a ne "desnicara"!! Ako su jedni od organizatora i desničari, to ne znači da narod nije uz njih. Za migrants su samo bivši migranti, a ne Nemci.

  • Mako

    30. avgust 2018 | 10:00

    Hvala bogu da su se setili,napolje iz Evrope svim nasilnicima i banditima, ko god se ogrešio o gostoprimstvo, treba da se izbaci iz zemlje koja ga je primila

  • Dalibor

    30. avgust 2018 | 11:02

    Kao prvo Nemci ne tvrde ništa nego se zna da su samo migranti napravili pakao u Kemnizu otkad su došli u Nemački grad . Niko ne optužuje ovde svakog migranta da su silovatelji i ubice ali većina je na žalost jako agresivna . Sve se namerno zataškava od strane medija , laže se narod i obećavaju bolja vremena . Narod Nemačke je prestao da veruje u laži i obmane jer njihova deca stradaju.Kad izadju na ulice da se pobune kao normalan narod sa porodicama optužuju se odma kao nacisti u svojoj rodjenoj zemlji . Ovo je samo početak šta će još biti , jer se svugde dešavaju strašne stvari od strane kriminalnih migranata . Nemci trpe i gledaju šta im se dešava u svojoj otadžbini ali do kada ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA