Na bebu Sofiju koja ima samo 5 nedelja pušač je bacio opušak: Zadobila je teške opekotine i doživela strašan šok (FOTO)

Nakon užasnog događaja koji su doživeli, Sofijina porodica upozorava roditelje da paze na decu kad prolaze pored pušača

  • 7

Beba Sofija, koja ima samo pet nedelja, zadobila je teške opekotine na ruci kad joj je nepažljivi pušač bacio opušak od cigarete u kolica. Stravična situacija se desila juče 29. avgusta na autobuskoj stanici u Edinburgu u Škotskoj.

Ejmi Harnaman je sa Sofijom otišla po stariju ćerku (5) u vrtić. Bila je u društvu svoje sestre Kloi Martin koja, takođe, ima bebu staru tri meseca.

Zašto pušači i oni koji to više nisu ratuju na svakom mestu? Sukobi su gori nego sa nepušačima, a svađe se završavaju batinama

Dok su šetale sa decom, prošle su pored stanice i osetile su dim cigareta.

Sofija ima samo pet nedelja Foto: facebook/Chloe Martin

- Videle smo ljude koji puše na stanici i brzo smo prošle pored nje. Malo nakon toga Ejmi je videla da se nešto nalazi u Sofijinim kolicima. Vrlo brzo je shvatila da je u pitanju opušak od cigarete. Videle smo da je joj je progoreo benkicu i počele smo da paničimo - ispričala je Ejmina sestra, Kloi Martin za Dejli rekord.

Zbog nepažljivog pušača koji je trebalo da cigaretu ubaci u pepeljaru, Sofija je zadobila tešku opekotinu Foto: facebook/Chloe Martin

Uspaničeno su skinule Sofiju i videle užasnu opekotinu na ruci bebe koja ima tek pet nedelja.

- Ejmi je bila u šoku, bilo je zaista užasno. Sofija je vrištala sve vreme i bila je baš uplašena. Kad smo stigle u bolnicu, plih je već narastao i izgledao je veoma loše - ispričala je Kloi.

Sofijina majka Ejmi bila je u šoku Foto: facebook/Chloe Martin

Nakon užasnog događaja koji su doživeli, Sofijina porodica upozorava roditelje da paze na decu kad prolaze pored pušača. Napominju da pored stanice, na kojoj je Sofija ozbiljno povređena, stalno prolaze deca.

VIDEO: Za malo da ga udari voz dok je dizao kolica za bebe sa šina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA