≫ 

Hilari brani svog muža u poznatoj "aferi": Nije bilo zloupotrebe moći, jer je Monika bila odrasla osoba (VIDEO)

Ovaj intervju je izazvao brojne polemike

  • 7

Hilari Klinton kaže da afera njenog supruga Bila sa Monikom Levinski, nije bila zloupotreba moći, jer je ta devojka tada sa 22 godine bile odrasla osoba.

Govoreći na CBS-u u nedelju, Hilari je takođe rekla da veruje da je Bil bio u pravu što nije podneo ostavku na mesto šefa države. Kada je afera izbila na videlo, nastao je problem pošto su Bila optužili da je lagao o tom događaju.

Isplivao arhivski snimak na kome se Bil Klinton i Monika Levinski grle. I to na dan kada su navodno imali seks u Beloj Kući (VIDEO)

Na pitanje da li je njen suprug trebao da odstupi sa svog položaja, Hilari je odgovorila: "Apsolutno ne".

Dopisnik CBS ju je pitao da li je tu bilo zloupotrebe moći, a onda je odgvorila: "Ne, ne", prenosi Dejli mejl.

Bivša američka državna sekretarka je istakla da je Levinski još tada bila odrasla osoba, nakon što je novinar istakao da je moguće da nije bilo pristanka u toj aferi jer je ipak Bil bio predsednik, a Monika samo pripravnica, pa je disbalans moći bio veliki.

Slučaj Monike Levinski i Klintona je uzdramao Ameriku krajem devedesetih Foto: Profimedia/Zuma Press - News

- Dozvolite da Vam postavim pitanje: gde je istraga o trenutnoj situaciji, gde su iznete brojne optužbe, koje ta osoba negira, odbacuje i ismejava. Dakle Bila je istraga o Bilu, a to je prošlo baš kako treba - rekla je ona.

Ona je navela da optužbe na račun njenog muža nisu nimalo slične optužbama koji su izrečene protiv Trampa ili sudije Vrhovnog suda Beta Kavanoa.

Bilo je dosta komentara na ovu njenu izjavu, a neki ljudi su baš i nisu složili sa njom, istakavši da je sramotno to što je izjavila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA