U ovom trenutku je sve počelo! Smeh i razgovor zamenili su unezvereni pogledi i strah, kada se začula eksplozija u kojoj je najmanje 19 osoba poginulo (VIDEO)

Malo dalje odjekuju krici, dok student ubija sve na koje nailazi

  • 2

U eksploziji na fakultetu u gradu Kerču na Krimu najmanje 19 osoba je poginulo, dok je oko 50 ljudi povređeno. Eksploziju je izazvala ručno napravljena naprava napunjena metalnim predmetima, koja je navodno bila postavljena u kafeteriji, a koju je postavio Vladislav Rosljakov (18).

Jezivi detalji o navodnoj smrti nestalog novinara: Kasapili su ga dok je još bio živ, ubice slušale muziku da ne čuju njegove krike

Njega su sigurnosne kamere snimile kako ulazi na koledž sa puškom i puca na studente. On je aktivirao eksplozivnu napravu i počeo da puca u svakog koga je video, nakon čega je pucao u sebe, prenosi Rojters. U prvim vestima sa lica mesta navodilo se da je eksplozija potekla od curenja gasa u kantini, kao i da se sumnja da je pre same eksplozije neko ubacio nepoznati predmet u prostorije na prvom spratu.

Nekoliko vozila hitne pomoći je odvezlo povređene, Foto: Tanjug/AP

Na video snimku koji je objavljen vidi se i čuje grupa studenata kako razgovara i smeje se. Potom se u daljini čuju pucnjevi koji odjekuju, a u jednom trenutku i krik jedne devojke.

Svi koji se vide na snimku kao da su u nedoumici šta da rade, ali od svega što bi mogli da urade samo stoje i gledaju u pravcu iz kog dopire pucnjava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA